Computerspil er uden alder

OnePlus 5 hos 3 fra på onsdag

Forventningerne er enorme til junis største og vigtigste mobiltelefon premiere – på OnePlus 5.

Den har officiel verdens-premiere tirsdag den 20. juni klokken 18, men allerede dagen efter kan det danske teleselskab 3 sælge et begrænset parti af den nye supermobil. Salget til de heldige få foregår fa 3Huset på Strøget i København.

Hvornår den nye OnePlus 5 kommer til salg i større målestok, vides endnu ikke. Derfor bliver der uden tvivl kø på onsdag mellem klokken 16 og 20 foran 3-butikken på Vimmelskaftet 35.

Designet på OnePlus 5 minder meget om iPhone 7 Plus – ikke noget dårligt forbillede.

Teleselskabet ved nemlig heller ikke på forhånd, hvor mange af de splinternye OnePlus 5 mobiler der kommer til salg på onsdag. Kun at det ikke er særligt mange.

OnePlus holder 10 af disse ”pop-up” events verden over. 3 er blevet valgt, fordi teleselskabet har solgt rigtigt mange OnePlus telefoner, siden det fik eksklusiv-retten for Danmark for fire måneder siden.

De heldige asner, der får fat i en af de første OnePlus 5 i Danmark, modtager ikke kun telefonen. De får en goodie bag med i købet, der indeholder bl.a. et OnePlus mobil cover og en OnePlus 5 t-shirt.

 

Den nye OnePlus 5 mobil rummer den nyeste Snapdragon 835 superprocessor, 6 eller 8 GB RAM, en skærm i Quad HD kvalitet (måske kun Full HD) og et dobbelt kamera, der skal være blandt de allerbedste på markedet.

Den danske pris er ikke offentliggjort officielt endnu, men 4.000 til 4.200 kroner lyder sandsynligt. Det er en rigtig god pris, sammenlignet med konkurrenter som f.eks. Samsung Galaxy S8, LG G6, Huawei Mate 9 eller iPhone 7 Plus….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Computerspil er uden alder