ideel gadget til din morgenmad

Nettet overhaler snart tv

Med to-en-halv time om dagen bruger mennesker i dag i gennemsnit mere tid på at surfe, læse nyheder, tjekke sociale medier eller spille spil på internet end nogensinde før i verdenshistorien.

I løbet af næste år vil internet nå på højde med ”almindeligt” tv og måske endda overhale fjernsynet med hensyn til daglig anvendelse.

Det vurderer det amerikanske reklame bureau Zenith, der forudser tv-mediets dominans gennem årtier i vores hverdag til snart at være overstået.

Sidste år var tilbragte vi i gennemsnit en halv time længere om dagen foran tv-skærmen end på internet – 170 mod 140 minutter. I år er forskellen smeltet ind til 18 minutter, og i 2018 vil tv’ets føring være helt nede på syv minutter.

Om to år vil 26 pct. af alt medieforbrug foregå via mobile enheder.

Ud fra den gamle reklame-tese om, at ”money follows eyebrows”, stiger investeringerne i online reklamer også stærkt. Ifølge Zenith vil de overhale tv-reklamerne i 2019.

Mobiltelefonernes fremmarch er en af grundene: Allerede nu foregår over 70 pct. af al internet-anvendelse via smartphones og tablets. I 2019 vil 26 pct. af al medie-forbrug foregå fra mobile enheder.

Derfor er det enormt vigtigt, at alle leverandører af indhold til internet – fra aviser og firmaers online butikker til folks private hjemmesider – skal være optimeret til at kunne ses fint på en lille smartphone skærm….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ideel gadget til din morgenmad