Telia vil sælge fremtidens tablet

Ikke uden min smartphone

For ti år siden så verden helt anderledes ud. Da havde mange ganske vist en mobiltelefon, men ingen en iPhone. Den blev nemlig først lanceret i juni 2007.

Inden da var vi ikke online døgnet rundt. Vi havde ingen apps og klarede os uden de bunkevis af selfies, der skal skydes ved enhver lejlighed.

Og vi kunne være opmærksomme på andet og andre i verden end smartphone skærmen, der nutildags bliver tjekket hvert halve minut.

Smartphones har ændret vores liv på så mange måder, så det i dag er svært at forstå, hvordan vi kunne leve uden dem – før 2007.

Faktisk kan mange mennesker – og især teenagere – slet ikke forestille sig, at de kan overleve bare et døgn uden en smartphone i hånden og i lommen.

Over halvdelen af de 13- til 17-årige hævder ifølge en ny analyse fra YouGov, at de ville have svært ved at klare mere end 24 timer uden smartphone. Mange siger, at de allerede begynder at savne mobilen efter ganske få timer.

Så er det åbenbart meget lettere at undvære en tablet eller laptop. 39 pct. siger f.eks, at de kan overleve uden en bærbar computer i en uge.

YouGov undersøgelsen er amerikansk, men jeg tror ikke, at danske teenagere ville svare meget anderledes….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telia vil sælge fremtidens tablet