Hvad der bekymrer verden mest

Stil dit “rugbrød” i køkkenet

Hvem siger, at man ikke kan flytte sin bil ind i køkkenet? Mange mennesker med benzin i blodet vil jo mene, at den fir-hjulede pynter lige så meget i ”kokkeriet” som gryder, kaffemaskine og den nyeste food processor.

Hvidevare fabrikanten Gorenje viser, hvordan det kan gøres på en både charmerende og elegant facon.

I samarbejde med VW har Gorenje nemlig udviklet et stort køleskab, der ligner fronten af det berømte folkevogns-rugbrød fra 1960’erne, 70’erne og 80’erne. Den model, som tyskerne har givet kælenavnet ”VW Bulli”.

Ligheden er da også slående. Både køleskab og VW Transporter er bygget til at rumme en masse varer – i Folkevognens tilfælde dog også levende mennesker. Og begge har fået den klassiske to-farvede front med VW logoet i midten.

Selvom det ydre på Gorenje køleskabet er ren retro, er det indvendige hypermoderne. Der er IonAir og DynamiCooling teknologier, og skabet lever op til de skrappeste energikrav med sin A+++ mærkning.

VW/Gorenje samarbejdet kan rumme 260 liter og produceres i to farve-kombinationer – baby blue og hvid eller bordeaux rød og hvid….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad der bekymrer verden mest