Danmark med i internet Top-10

Hygge en meter over jorden

Hængekøjer er dejlige og behagelige. Især når man trænger til at hvile sig en stund her på den varme årstid.

Hængekøjer kan dog blive endnu mere fantastiske, hvis man kan beholde en smule privatliv, når man nu hænger der.

Kunne hængekøjen så tilmed yde lidt beskyttelse mod for stærk sol eller en enkelt regnbyge, må den være helt ideel.

Den nye MoonDrop fra Flower House må være svaret på alle ens bønner.

Den er ikke helt billig, men kan til gengæld fungere som en slags hængende hule. En lille ”rede”, hvor man kan sidde eller ligge og kigge ud på stranden, haven, skoven og alle de andre mennesker, mens man selv svinger let for vinden en meter over jordens overflade.

MoonDrop måler 213 cm i diameter og 182 cm i højden, så der er god plads inden i hængekøjen. Stellet er at solidt rustfrit stål, og der medfølger et kraftigt reb på en meter til at hænge den op med.

MoonDrop er fremstillet af holdbart vinyl, som man kan gøre mere eller mindre gennemsigtig med et par håndgreb. Indvendigt er den foret med bløde sæder og underlag.

Køjen eller hulen kan f.eks. placeres i et træ, hænge ned fra loftet eller for den sags skyld også bruges som telt på jorden.

Flower House sælger sin MoonDrop Hanging Hammock Chair i to forskellige farver til priser fra 220 USD. Det svarer til ca. 1.450  kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark med i internet Top-10