Præsidenten har fået en iPhone - med Twitter på

Microsoft lille, elegant og hurtig

Efter at Microsoft lancerede sin Surface Laptop, har mange nok undret sig en smule over, hvad der ville ske med den lidt ”aldrende” Surface Pro 4 kombination af en tablet og en laptop. Den var trods alt halvanden år gammel – en eeeevighed i it-sammenhæng.

Opklaringen fik vi for et par dage siden, da Microsoft løftede sløret for sin nye Surface Pro. Ikke Surface Pro 5, men bare Surface Pro.

Ligesom sin forgænger er den nye Microsoft computer en tablet med Windows 10, der kan forvandles til en laptop ved at klikke et Type Cover tastatur.

Surface Pro kan således betjenes med både taster, mus, pegefelt syd fra tastaturet, Microsofts aktive Surface Pen eller ved finger berøring af skærmen. Den er på 12,3 tommer og meget præcis og tydelig med sin grafiske opløsning på 2.736 gange 1.824 punkter.

Al elektronik er opgraderet til nyeste standard, og man kan vælge at få sin Surface Pro udstyret med Intels Core M3, i5 eller i7 processorer. Der vil være op til 16 GB RAM og lager kapaciteter mellem 128 GB og 1 TB på SSD disk. Pænt meget for en bærbar eller en tablet.

Folk, der arbejder mange timer med deres Surface Pro, vil nok vælge varianterne med m3 eller i5 chip. De klarer sig nemlig helt uden blæser og er således lydløse i drift. Har man brug for de ekstra kræfter fra den store i7 processor, lover Microsoft, at den vil være mindre støjende end forgængeren på grund af et nyt hybrid kølesystem.

 

Den typiske Surface Pro bruger arbejder i en virksomhed, og derfor er det vigtigt, at også mobile enheder kan arbejde problemfrit og sikkert i et større it-miljø.

Derfor har Surface Pro en TPM sikkerheds-chip indbygget, identifikation via ansigts-genkendelse og Windows Hello – ud over en USB 3.0 konnektor i fuld størrelse, MicroSD kortlæser, Mini Display Port, Cover Port, Surface Connect, W-Fi, Bluetooth 4.1 og selvfølgelig et 3,5 mm stik til hovedtelefon.

Et andet vigtigt argument, der taler for Surface Pro i forhold til konkurrenterne – er batteri levetiden. Den skal kunne give 13,5 timers video afspilning på en opladning – og sikkert flere timer, hvis man arbejder med mindre strømkrævende opgaver på sin bærbare pc.

Surface Pro kommer på markedet medio juni til priser fra 7.300 til 23.800 kroner….

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=TwWs2jIy4js

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Præsidenten har fået en iPhone - med Twitter på