Lyden er vigtigere end udseendet

En grammofon med det hele

Musik-interesserede mennesker ligesom deler sig op i to hære lige for tiden:

Enten er man til moderne streamet internet musik, der kommer til mobiltelefonen fra f.eks. Apple Music, YouSee Music eller Spotify. Eller man hører til den voksende flok, som synes, at det eneste saliggørende er analog musik fra vinylplader.

Den nye Seed pladespiller prøver at bygge bro mellem de to parter.

Seed er nemlig både en traditionel grammofon, der kan afspille LP’er og singler. Og så er Seed også en trådløs højttaler, der spiller musikken via Bluetooth fra ens smartphone, tablet eller laptop.

Voldsomt elegant kan man dog næppe kalde Seed. Faktisk ligner nyheden en gammeldags rejse-grammofon med sit lidt klodsede design. Men OK der skal jo være plads til både pladespillerens motor, en stereo forstærker og fornuftig højttaler.

Indenbords i Seed sidder således en watt 70 watt forstærker og en trådløs højttaler, der er bestykket med to bas-/mellemtone enheder på hver 4 tommer og to dome diskanter med membran af silke på hver 1 tommer.

Pladespiller-delen er forsynet med en japansk Audio Technica AT3600 pickup, så der skulle være grundlag for at spille Hi-Fi i god kvalitet.

Seed fylder 380 x 350 x 270 mm, så lille er nyheden ikke. En vægt på 12 kilo taler også noget om, at Seed bruger solide råvarer.

Pladespiller-højttaleren rummer både Bluetooth og Wi-Fi, ligesom man kan forbinde eksterne lydkilder via kabel og phonostik, USB 3.0 konnektor eller 3,5 mm jackstik. Desuden er der sågar et stik til kabel-baseret netværk (WLAN).

Seed kan i øjeblikket forudbestilles til priser fra 389 USD – det er ca. 2.600 kroner. Levering vil ske i august….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyden er vigtigere end udseendet