Wannakiwi dræber WannaCry

Elfy et et rigtigt hyggelys

Ord som ”søde” eller ”hyggelige” er vel normalt ikke de betegnelser, der kommer først, når man taler om smarte online lamper. De er intelligente og strømbesparende, men ligefrem nuttede…

Jeg kan dog svært komme på andet at kalde Elfy for.

Det er en kugle-rund lampe med sensorer som små øjne og en masse små tricks og funktioner. Både børn og voksne vil elske Elfy.

Nyheden kan (selfølgelig) fjernstyres fra en smartphone, hvor man kan vælge mellem syv forskellige lyskulører, ændre lysets varme, justere lysstyrken op og ned osv.

Endnu mere smart er, hvordan man betjener Elfy. Den samme effekt kan man få ved at trykke let på Elfys ”hud” eller føre hånden hen over lampen i et ”swipe”. På den måde bliver Elfy til en lille personlig hjælper, man altid kan have på sig eller med sig. Fra rum til rum.

Med sin størrelse på 129 x 125 x 123 mm og vægten på 184 gram kan man sagtens have Elfy med i hånden. Dertil kommer, at Elfy kan køre fem timer på batteri, inden ”hun” skal have en opladning fra stikkontakten.

Som det fremgår af billederne, kan Elfy skræddersys til mange forskellige formål. Bruger man ”hende” som sengelampe, kan hun indstilles til at slukke automatisk efter et bestemt tidsrum.

EMIE sælger Elfy Smart Connected Lamp til priser fra 55 USD – det er ca. 370 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wannakiwi dræber WannaCry