Så mange bruger Snapchat

The steak may be with you

Selvom mange af os holder af ”Star Wars” filmene, kunne vi måske godt have undværet meget af alt det merchandise, der følger i slipstrømmen af de populære science fiction film.

Efter at Disney koncernen har overtaget LucasFilm, er der kommet et par ekstra gear på den kommercielle del af sagen – eller skal vi sige sagaen.

Bøffer og andet godt på grillen får brændt Star Wars logoet ind.

Denne nye gadget er til gengæld svær at undvære, hvis man bare er lidt ”Star Wars” fan – og i øvrigt godt kan lide grill-stegte bøffer, pølser og kyllingelår.

TIE Fighter Gas Grill fra StarFire Direct har ikke kun plads til at riste kød, frisk og grøntsager til den nu omsider startende udendørs sæson. Bøffer og co. får sågar Star Wars logoet brændt ind i overfladen.

Termometret er (selvfølgelig) pyntet med en rumjager fra Star Wars.

Det er da cool – eller rettere hot.

Mens man så sidder og tygger sine møre stjernekrigs-autoriserede bøffer, kan man jo passende drømme sig frem til den næste Star Wars film. Den er den ottende i rækken og hedder ”The Last Jedi”. Dansk premiere den 14. december.

Den store gasgrill i Darth Vader look koster 400 USD eller ca. 2.800 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange bruger Snapchat