Aero elknallert kan foldes sammen

Vækkeuret ryster dig vågen

Hvis der er nogle blandt mine læsere, der kan huske de legendariske ”Flintstones” tegnefilm, vil de måske mindes, at hovedpersonen Fred havde et meget sindrigt vækkeur.

En kombination af hamre, vandspande, trommer og dinosaurer gjorde en heftig og dygtig indsats for at få de søvnige stenalder mennesker ud af fjerene hver morgen.

Lidt af samme ideer ligger bag det nye Homtime C2 vækkeur, der dog har erstattet de primitive Flintstone metoder med moderne app-styring, digital visning.

Her er C2 vækkeurets smarte hemmelighed – en trådløst styret senge ryster.

Og dog. Med C2 følger nemlig også en trådløst styret ”sengeryster”, der mere eller mindre hælder syvsoveren ud af sengen, hvis sød musik eller en heftig ringetone ikke er nok.

Homtime nyheden ser ellers ret uskyldig ud. Som et almindeligt vækkeur med en ret stort drejeknap i toppen til indstilling af funktionerne. Alternativt bruger man en medfølgende smartphone, der også automatisk synkroniserer klokkeslettet helt præcist – og trådløst.

Meget smart kan man indstille LED-displayets lysstyrke ved hjælp af håndbevægelser foran vækkeuret. Det gælder også for det automatisk nattelys i uret. Det må selv meget trætte mennesker kunne overkomme – selv når de ligger under dynerne og med hovedet i den bløde pude.

C2 har FM-radio, men kan også hente sin vække- eller falde-i-søvn musik fra en smartphone eller tablet. Vækkeuret har nemlig Bluetooth indbygget.

Selvfølgelig tager Homtime – det er rigtigt stavet – hensyn til, at folk nu om dage har deres smartphone med sig overalt. Også i soveværelset.

Derfor er C2 vækkeuret forsynet med to USB-stik, så mobiler og smartwatches kan oplades, mens ejermanden m/k sover sødeligt ved siden af.

C2 vækkeuret kan styres fra en smartphone app. Til gengæld kan C2 fungere som oplader til mobilen.

Og så var der jo lige Flintstones vinklen, som jeg nævnte i indledningen:

Den fungerer også trådløst og består af en vibrator – en såkaldt ”bed shaker” – som man placerer under lagenet eller hovedpuden.

På det planlagte tidspunkt begynder vibratoren at arbejde. Først blidt, men så stærkere og stærkere indtil den bliver afbrudt på vækkeuret.

Senge-rysteren placeres under hovedpuden eller lagenet.

Homtime lover, at ”senge rysteren” fungerer meget sted-bestemt. Kun personen over den vil mærke den. Ligger der en person mere i dobbeltsengen, vil denne kunne snue videre uden at blive rystet vågen.

Det skægge nye C2 vækkeur kan i øjeblikket forudbestilles via Kickstarter til priser fra 44 USD – det er ca. 300 kroner. Levering vil ske til september.

God morgen til en forhåbentlig dejlig lørdag….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aero elknallert kan foldes sammen