Gør gode ting med In One ure

Jelly har 4G og Android 7

Mens de fleste andre smartphone fabrikanter bygger deres telefoner større og større, går kinesiske UniHertz den præcist modsatte vej.

UniHertz vil gøre mobiltelefoner små igen, så man kan have dem med i selv små lommer eller tasker. JSkærmen på firmaets nye Jelly smartphone er på  2,45 tommer –  under halvt så stort som et gennemsnitligt display hos konkurrenterne.

Men UniHertz mener altså også, at spille avancerede spil, surfe på webben eller kigge videoer ikke er det vigtigste at foretage sig på en smartphone.

Man kan sagtens tage billeder og selfies med den lille Jelly.

OK – man kan godt på kinesernes lille Jelly mobil. Men den er altså bedre til at ringe med, ordne emails, smse osv. Samme argumenter, som mobilfabrikanter brugte, før Apple revolutionerede verden med sin iPhone for ti år siden.

Men undervurdér nu ikke den klejne Jelly.

Den nye smartphone indeholder en processor med fire kerner, 1 GB RAM og 8 GB lager. Lyder som meget lidt – og dog. Jelly skal jo ikke arbejde med enorme billeder, video eller en stor skærm.

Jelly har det nyeste 4G indbygget, plads til to SIM-kort i nano format – og så har Jelly det nye Android 7.0 Nougat som styresystem. Det er bedre end de fleste andre, større Android telefoner kan prale med.

Jelly har også kameraer, så fotos og selfies behøver man skam ikke undvære. Der er nyeste 4G telefoni, Bluetooth og Wi-Fi. Skærmen kan 432 x 240 punkter (201 pixels pr tomme). Det lyder som et smartwatch – ikke en komplet telefon.

Batteriet er på 950 mAh. Nok til tre dage i aktivitet eller syv dage i standby på en opladning. Igen Igen specifikationer, fra før iPhone og andre smartphones med store skærme kom.

Jelly måler helt præcist 91 mm i højden og 43 mm. Man kan vælge mellem farverne hvid, blå og sort – og man skal afgøre, om man vil have en almindelig Jelly eller en Jelly Pro. Sidstnævnte har 2 GB RAM og 16 GB lager.

Jelly mini-telefonen fremstilles af UniHertz i Shanghai, der har udviklet smartphones i mere end ti år. UniHertz sælger i øjeblikket sin store lille nyhed til kun 79 USD – 550 kroner – ved forudbetaling.

Det er så små penge, at alle vil have råd til at købe en Jelly som f.eks. mobil nummer to. En, som man kan have med sig, når man ikke vil ”flashe” med sin store smartphone – til en fin middag, til motion i sportstøj osv.

Jelly er også oplagt, hvis man har to mobiler med forskellige telefon numre. Praktisk på f.eks. ferier eller som den diskrete lille kommunikations-gadget, som ikke alle skal vide, at man har….

Jelly indeholder et komplet Android 7.0 styresystem. Skærmen er nogenlunde som på et smartwatch.

Jelly kan sagtens smutte diskret ned i en lille lomme.

Jelly fås i tre farver og to udgaver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør gode ting med In One ure