Butiksdøden raser

Her er verdens dyreste pude

Jeg vil indlede mine søndags-historie med et sted, hvor de fleste af os havde ønsket at lægge vores trætte hoveder i nat. Nemlig på verdens dyreste hovedpude.

Ikke fordi puden er berømte historiske personligheder som f.eks. Napoleon eller Marilyn Monroe er rejst til drømmeland, mens de hvilede i det vildt luksuriøse sengetøj.

Men fordi hovedpuden er fremstillet i hånden af dygtige syersker – og af ædle materialer som f.eks. Mulberry silke, ægyptisk bomuld og sytråd af 24 karat guld.

Tilmed et lynlåsen forstærket med fire diamanter og en stor 22,5 karat safir – og puden ankommer i en special-designet Louis Vuitton taske. Man har vel stil.

 

Manden bag puden er den hollandske fysioterapeut Thijs van der Hilst med speciale i nakke lidelser. Han har brugt sine mange års erfaring med patienter plus en ny 3D skanning teknologi til at designe den optimale ligge- og støtte-komfort.

Undrer det jer, at jeg ikke nævner gåse- eller andedun, der ellers ser almindelige som fyld i dyre sengepuder?

Det er, fordi van der Hilst har bandlyst fjer og dun i sit sengetøj. De er kun bløde, men støtter ikke hovedet. I stedet anvender han hollandsk produceret memory skum – og hver pude skræddersys til sin personlige brugers behov og kropsholdning.

Nåhhr ja – og så var der lige prisen. 57.535 USD eller ca. 400.000 kroner. Til samme pris kan man få en pæn stor mellemklasse bil….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butiksdøden raser