Instagram når 700 mio. brugere

Musik kommer fra bordpladen

Musik skal der til. Helst overalt i hjemmet. I stuen, i soveværelset, i køkkenet, badeværelset, spisestuen og i børnenes værelser naturligvis.

Det japanske design firma Kamarq mener, at hjemmene vil blive mere hyggelige – og praktiske – hvis musik og lyd blev kombineret med boligens øvrige møbler.

I Kamarqs tilfælde er det i første omgang det store spisebord og de mindre natborde ved siden af sengen. De fungerer nemlig nu også som trådløse højttalere.

Kamarq gemmer super-flade højttaler-enheder i bordpladerne af træ. Musikken hentes ind via Bluetooth fra de smartphones, som husets beboere alligevel altid har på sig.

I den lille udgave til soveværelset kan man sågar via et lille betjeningspanel lade natbordet fungere som vækkeur. Enten med musik, ringetoner eller lyde fra naturen. Sidstnævnte kan også bruges til at falde i søvn til.

Bordene indeholder et digitalt lager med naturlige toner. Det kan f.eks. være lydkulissen fra en rislende bæk.

 

Spisebordet har fire højttaler-enheder og en digital stereo forstærker integreret, fordi der som regel er flere, der skal lytte med – og lydkulissen er mere støjende end i et soveværelse.

Spisebordet har både Bluetooth og Wi-Fi, og det kan fungere som USB-hub. Det vil sige, at op til fire smartphones kan oplades via US-stik i bordpladens sider.

Naturtonerne – eller ”ambient sound” so Kamarq kalder dem – findes også i spisebordet. Ved tryk på en knap fyldes hele rummet af sfæriske lyde, der f.eks. kan være beroligende optagelser af en rislende bæk eller atmosfæren i en dyb skov.

Fordi Sound Table er forbundet trådløst med omverdenen, kan man såmænd også lade bordet afspille radio-nyhederne eller den aktuelle vejrudsigt.

Praktisk, når man enten ikke gider stå ud af sengen – eller fordi man sidder ved morgenkaffen og skal vide, hvad man selv og ungerne skal klædes i, inden de går ud ad døren.

De musikalske og elegante Kamarq møbler kan i øjeblikket forudbestilles til favørpris. Cube natbordet koster fra 449 USD – ca. 3.100 kroner. Det store Delta S spisebord skal man betale 649 USD eller ca. 4.500   kroner for….

Hvert bord har USB-stik til at oplade smartphones med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram når 700 mio. brugere