HTC's nye topmodel kommer den 16. maj

Lås mobilen væk, når du skal sove

Det er ikke alle, der er lige begejstrede for smartphones. Well måske nok for selve mobilen, men ikke hvordan den bliver brugt døgnet rundt af mange brugere.

Kritikere af 24 timers mobilen mener, at folk – og især teenagere – kan blive lige så afhængige af deres smartphone, som var det tobak eller narko.

Derfor er der flere steder i verden oprettet ”anti-phone-addiction” bevægelser. De vil helt sikkert elske denne nye gadget, der låser mobilen væk om natten. På det tidspunkt, hvor man burde snue roligt og drømme sødt – og ikke stirre ind i en blåt lysende skærm på omkring de fem tommer.

Phone Cell er ikke specielt køn, men efter sigende meget effektiv:

Om aftenen før sengetid lægger man sin smartphone i æsken, der så holdes hermetisk lukket indtil det tidspunkt om morgenen, hvor man skal op.

Phone Cell fungerer samtidig som et almindeligt vækkeur med flere vågne-op-melodier og -toner. Desuden bliver telefonen opladet, mens den ligger i dvale i den aflåste æske.

Det kan måske kompensere lidt for, at ”mobil-skabet” ikke ligefrem pynter på natbordet.

Man kan kun få adgang til sin mobiltelefon i utide ved at øve vold mod Phone Cell. Alternativt findes der en genvej i 20 trin for at åbne æsken. Når man først gennem dem, er man helt sikkert lysvågen.

Hvis det med at falde i søvn og vågne op om morgenen ikke er det store problem, kan Phone Cell naturligvis også bruges til at indrette ”mobilfri” perioder af dagen. Til en selv eller til børnene.

Phone Cell er skabt af den London-baserede møbel- og produkt-designer Hans Ramzan, der søger efter en fabrikant, som vil sætte anti-mobil-vækkeuret i storproduktion.

Mon ikke der vil være ganske mange kunder til det….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HTC's nye topmodel kommer den 16. maj