Mobilen til selv små lommer

Havegrillen har trådløst internet

Tingenes internet fortsætter med at sprede sig i vores hjem og på vores kontorer – også selvom der på det seneste er rejst en del tvivl omkring sikkerheden i alle de smarte dimser.

Kan hackere f.eks. uden de store problemer angribe ens bolig fra internet, sætte alarmer ud af funktion eller aflytte alt, hvad man foretager sig inden for hjemmets fire vægge?

ligger den største fare nok i, om nogen skruer op for grill bøffen via det internet eller sørger for, at kyllingelår og pølser bliver brankede.

Timberline er nemlig en af de første grill til hjemmebrug, der har trådløst internet og app betjening indbygget.

Systemet kalder Traeger for WiFire, og det giver adgang til, at man kan fjernstyre alt på grillen trådløst fra en smartphone.

Det vil sige alt fra stegetid og temperatur, stegeprogram for flere separate sektioner af have-grillen, den indvendig varme i stegen osv. kan overvåges og styres fra mobilen.

Kokken behøver altså ikke at stå og vogte som en høg over madvarerne, men kan roligt underholde sin gæster til grill-partyet og drikke et glas eller to med dem, mens kød og grøntsager bliver stegt perfekt.

Traeger Timberline er også specielt på andre fronter: Nyheden er nemlig både en grill, en rygeovn og et induktions-komfur.

Timberline er samtidig ganske miljøvenlig.

Ikke, at den undgår grill duft eller lugt fra marinerede madvarer. Næh – den bruger kun 50 watt elektricitet til at holde temperaturen efter at have formøblet 300 watt elektricitet til at varme op. Dertil kommer en indbygget blæser, der kan køle grillen ned på 10 minutter efter brug.

Den imponerende havegrill fra de store steaks hjemland, USA, fås i to størrelser. Priserne begynder ved 1.700 USD eller ca. 12.000 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobilen til selv små lommer