Hjælp, hvor stillede jeg bilen?

Apple ser rent rødt

Det varer stadig knap et halvt år, inden Apple en dag i september vil løfte sløret for iPhone 8 – den bedste smartphone i 10 år.

I mellemtiden – eller mere præcist om en uge – præsenterer Samsung sin nye Galaxy S8 model, der i manges øjne er lige så vigtig som iPhone 8.

For at tage lidt af opmærksomheden fra den nye Galaxy har Apple derfor i dag drysset lidt nyheds støv ud. Så skriver pressen måske ikke udelukkende om Samsungs nye supertelefon i den kommende tid.

Apple har faktisk tre nyheder at fortælle om:

Apples lille iPhone SE med 4 tommer skærm fås nu med 128 GB lager uden merpris.

Den første er, at den lille iPhone SE fremover vil kunne fås i en udgave med 128 GB lager – ganske meget for en så relativ lille smartphone.

Indtil i dag kunne man vælge mellem enten 16 eller 64 GB. Fremover hedder det 32 eller 128 GB. Dobbelt så meget lager – vel at mærke til samme pris som hidtil. Salget starter på fredag.

Flot af Apple, der dog ikke forærer den ekstra lagerplads uden grund. Med 128 GB bliver iPhone SE en langt mere attraktiv smartphone til en efter Apple standarder ret så lav pris.

Apple nyhed numero 2 er til dem, der altid har drømt om at have en ræverød iPhone.

En del af beløbet fra den nye iPhone 7 i rød går til Den Globale Fond, der bekæmper HIV og AIDS.

Røde covers har man længe kunnet få, men ikke iPhones der var født røde. Og slet ikke de seneste iPhone 7 og 7 Plus modeller.

Telefonerne har en ret livlig rød aluminium finish og udsendes for at fejre et 10-årigt samarbejde med Den Globale Fond, der kæmper for at udradere HIV og AIDS på denne jord.  En del af beløbet for hver solgt rød iPhone går til denne velgørende organisation.

De røde iPhone 7 telefoner kan købes online  eller i Apple butikker verden over fra fredag den 24. marts. Man kan vælge mellem modeller med 128 eller 256 GB lager. Priserne begynder ved 6.699 kroner med 4,7 tommer skærm og 7.799 kroner med 5,5 tommer.

Den nye iPad med 9,7 skærm afløser den hidtidige iPad Air 2.

Den tredje nyhed er den første af formentlig flere nye iPad modeller, som Apple vil genoplive sit faldende tablet salg med i år.

Den nye model har 9,7 tommers skærm og skal aflæse iPad Air 2. Navnet – ganske enkelt bare Apple iPad.

Den største forskel til iPad Air 2 er, at den nye rummer en hurtigere A9 processor på 64 bit – den samme chip, vi kender fra iPhone 6S og 6S Plus.

Den nye iPad er en smule større i fysikken, men bliver til gengæld lidt billigere for pengepungen.

Husk også, at man ikke kan købe denne Apple tablet i den populære Rose Gold farve. Den er forbeholdt den dyrere iPad Pro….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp, hvor stillede jeg bilen?