Experia Touch er en genial gadget

Hvor stor er forskellen?

Uha – det er et af de spørgsmål, hvor man risikerer at blive beskyldt for både at være mandschauvinist – fordi jeg skriver drenge før piger i overskriften – eller at være barnlig. Fordi jeg ikke skriver kvinder og mænd, men drenge og piger.

Well – hele denne forsigtige indledning for at fortælle, at jeg gerne vil præsentere jer for den nyeste tegnefilm fra de kloge forskere hos AsapScience.

De har taget fat i det ømtålelige tema om, hvorvidt kvinder eller mænd er de mest intelligente. Eller om der i virkeligheden er tale om forskellig intelligens, som måske kun svært kan sammenlignes direkte.

AsapScience afleverer igen en bølge af information i højt tempo og med god lune. Hold tungen lige i munden og opmærksomheden på fuldt blus. Her kommer megen god viden på fire minutter.

Videoen kommer ganske meget rundt. Lige fra forskellene i hjerners størrelser og funktioner, forskelle i opdragelse og udvikling, ting mænd er bedst eller kvinder – til eksempler på kvinder og mænd, der er meget kloge.

Absolut værd at se – gerne flere gange…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Experia Touch er en genial gadget