Huawei forsøger sig mere sporty

Brothers CUBE uundværlig i hjemmet

Det er ikke kun på kontoret og arbejdspladsen, at der er brug for selvklæbende labels til at identificere og opmærke ting som eksempelvis ringbind, chartekker, kasser, kontorartikler og dvd’er.

Også i hjemmet kan labels være til stor hjælp. Især, når de kan fremstilles i pæne farve-kombinationer, med fotos og symboler på – eller er trykt på nye typer materialer som f.eks. stof i stedet for de traditionelle plastik tape.

Brothers lille nye P-touch CUBE labelprinter passer perfekt hjemmebrug. Den er lille, utraditionelt designet og praktisk med en masse smarte muligheder.

P-touch tapes kan f.eks. bruges til at mærke børnenes tøj, sko, tasker, bøger og andre ejendele, der har det med at forsvinde.

Hobby-manden kan mærke rør, ledninger, kabler, æsker, værktøj, kasser osv, og i køkkenet er det oplagt at sætte selvklæbende etiketter på ting, man opbevarer madvarer og andet i.

Den lille CUBE printer bliver hurtigt uundværlig overalt i huset.

P-touch CUBE er Brothers første labelprinter med Bluetooth – glem alt om  besværlige ledninger, når labels bliver designet på og printet direkte fra en smartphone eller en tablet.

Printkvaliteten er på 180 punkter pr. tomme (DPI), mens labels udskrives med 20 mm i sekundet. Brother P-touch CUBE en indbygget kniv, der skærer labels af i den ønskede længde.

CUBE er lille og smart. Med sine hvide og grå farver passer den ind i alle hjem. Og så er den batteridrevet, så man kan tage den med sig overalt.

Man skal blot huske at have sin smartphone med Brothers app ved hånden, for selve udskrivningen af labels foregår trådløst.

Brothers P-touch Design&Print app kan downloades gratis til iPhone/iPad i Apples App Store eller til Android-enheder i Google Play Store.

En app på mobilen og en trådløs forbindelse til labelprinteren. Mere skal der ikke til.

App’en indeholder mange smarte funktioner, så man kan skabe dine egne flotte labels. Man kan f.eks. vælge mellem adskillige skabeloner, med eller uden fotos, finde sin egen personlige skrifttype til labelteksterne samt pynte med symboler og rammer.

Kreativiteten går videre i de materialer, man vil udskrive sine labels på. Brother tilbyder f.eks. nye labeltaped af stof, der kan bruges til gavebånd og dekorationer.

Man kan også få tapes med en mat overflade, der giver en flot og diskret finish eller tape med en mønstret baggrund af f.eks. små hjerter, streger i sølv eller geometriske mønstre i guld.

Der er naturligvis også den klassiske tape, hvor man får sort skrift på hvid baggrund. Men man kan også printe i guld på hvid baggrund, guld på pink, guld på marineblå, guld på vinrød osv.

Brother P-touch CUBE koster 499 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei forsøger sig mere sporty