Skat på robotter skal omskole mennesker

Disse herresko smager godt

Jeg ved ikke, hvad ECCO, Lloyd og andre fabrikanter af gode herresko siger til det, men japanske mænd er altså begyndt at spise deres pæne fodtøj.

Hvad der ligner et par almindelige herresko til business brug, er i virkeligheden smart udformet chokolade. Skabt til den japanske udgave af Valentins dag forleden.

Skoene kan købes på Rihga Royal Hotel i Osaka, hvor husets chef chokolatier Motohiro Okai har brugt mange timer på at lave hvert par i hånden. Og detaljerne er utrolige: Kig blot på snørebåndene og syningerne….

Ligesom med ”rigtige” herresko kan man vælge forskellige farver af ”læderet”. Dog findes chokolade skoene kun i én størrelse – nemlig 44 eller 10 i amerikanske mål.

De spiselige sko koster nogenlunde det samme som herresko af rigtig god kvalitet. Nemlig 29.160 yen eller ca. 1.800 kroner.

Men hvorfor herresko på Valentins Dag er der måske et par læsere, der spørger. Johh – i Japan giver kvinder mænd chokolade den dag, mens mænd giver kvinder søde sager en måned senere på den såkaldte White Day….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skat på robotter skal omskole mennesker