Nu kan også blinde bruge en mobil

Så starter Pokemon feberen igen

Dette er en service meddelelse til de sikkert mange af mine læsere, der enten selv spiller ”Pokemon GO” på deres smartphone – eller har børn og børnebørn, der er vilde med spillet.

Fra i dag er der nemlig kommet 80 nye Pokemons til verden.

Altså må vi forvente at se masser af mennesker trodse februar kulden her i weekenden for at gå på opdagelse i geografien – med næsen dybt begravet i mobiltelefonens skærm – og på jagt efter nye Pokemons.

Pas godt på dem i trafikken, og bliv ikke sur, når I ramler ind i dem på fortorve og stier.

Ifølge spillets udviklere fra Niantic er der nu sluppet ”over 80 ekstra Pokemon figurer løs, der oprindeligt blev opdaget i Johto regionen.”

Der vil være nye figurer, nye avatars, nye bær og tilmed Pokemons målrettet piger og drenge. Desuden vil Pokemon spillere igen kunne vinde bonus ”candies” for indfangne monstre. Blandt nyhederne er også ekstra Poke Ball og Berry udvalg.

De nye Pokemon spil har henholdsvis version 0.57.2 til Android og 1.27.2 til iPhones. Desuden skal Pokemon udgaven til Apple Watch være forbedret mærkbart.

Tidligere annoncerede  handels systemer i Pokemon og spiller-mod-spiller konkurrencer (PvP) er ikke med i denne version af Pokemon GO. Men selvfølgelig skal der jo også være noget at se frem til i den næste opgradering.

Det nye Pokemon GO kan downloades gratis fra Apples App Store her og Googles Play butik. Ekstra hjælp kan tilkøbes….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan også blinde bruge en mobil