De næste iPhones kan oplades trådløst

Skoene får indbygget navigator

I disse ”tingenes internet” tider kan navigatorer tage alle mulige fysiske udformninger.

De kan sidde i displayet på bilens instrument bræt. De sidder i smartphones og smart-ure, og de kan sågar integreres i buksebenene på et par jeans eller anbringes i ærmet på en trøje.

Så måtte det vel også komme, at man kan finde vej ved hjælp af sine fødder. Eller rettere de såler i skoene, som ens ”bagpoter” træder på.

Lechal Pods sålerne er forsynet med små vibratorer og Bluetooth og kommunikerer trådløst med en app på ens smartphone.

App’en fortolker navigatorens retnings angivelser og får enten venstre eller højre sål til at ryste mærkbart, når der skal drejes og skiftes retning.

Med Lechal skal man ikke hele tiden kigge på mobilens skærm for at finde rundt i geografien. Bare lyt til dine fødder, uanset om du vandrer, cykler, løber eller kravler rundt i vildt terræn.

Den medfølgende app kan indstille sålerne til at vibrere i forskellige mønstre  – f.eks begge fødder, når det skal gå lige ud, mindre kraftige rystelser i god tid inden retningsskifte og et halvt jordskælv, når der skal drejes her og nu.

Tilmed kan sålerne bruges til at kortlægge ens daglige aktivitet. De kan nemlig sladre om gået eller løbet antal skridt eller kilometer – og de forbrændte kalorier undervejs.

Lechal Pods kan gå i 15 dage på en batteri opladning. De koster 100 USD pr. par – godt 700 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De næste iPhones kan oplades trådløst