Goe gamle Blackberry dukker op igen

Cyklister lettere at se i dis og mørke

Vi skal alle have lys på cyklen i regn og mørke. Både det hvide fremad og det røde bagpå. Det ved vi alle sammen. Senest, når vi bliver stoppet af en flink politibetjent med en advarende finger.

Men vil det egentlig ikke være en fordel, hvis cyklen også fik et bremselys. Ligesom på biler, lastvogne, busser og motorcykler. Der lyser klart op i rødt, når køretøjet sænker farten stærkt eller stopper?

Helt sikkert jo, selvom loven ikke kræver det på nuværende tidspunkt?

Det nye Fabric FLR30 Light løser opgaven på en smart måde – og uden at der skal trækkes ekstra ledninger, monteret sensorer på pedalerne eller i cyklens bremser.

 

Fabric bruger i stedet et integreret accelerometer, som vi f.eks. kender fra smartphones. Metret reagerer på hastigheds ændringer og lyser kraftigere rødt, når farten sagtnes.

Fabric fungerer naturligvis samtidig som et baglys, der er nemt at montere på cyklen. Lysstyrken er op til 30 lumens, og lampen kører mellem otte og 12 timer på en opladning.

Den trafiksikre Fabric FLR30 nyhed koster 30 GBP eller ca. 265 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goe gamle Blackberry dukker op igen