Onkyo Granbeat spiller musikken bedre

Så smuk kan en server designes

Heldigvis ser ikke alt nyt elektronik ens ud. Designerne i mange firmaer har fået friere hænder, så de kan tegne gadges, der ikke ligner alle andre. For dem gider forbrugerne ikke at købe længere.

Samtidig har de fleste af os efterhånden så mange elektroniske dimser i vores hjem, at vi godt vil have dem til at se lidt pæne ud. Vi kan jo ikke gemme dem alle sammen af vejen.

Den nye Stone er en smart kombination af en ”cloud drive” og en oplader, der kan servicere fire smartphones med ny energi på samme tid.

Et ”cloud drive” er i princippet en trådløs server, som man putter på sit Wi-Fi netværk derhjemme. Serveren samler og opbevarer filer, fotos, dokumenter osv. fra alle familiens gadgets – mobiltelefoner, tablets, laptops, pc’er og overvågnings kameraer til eksempel.

Stone kan samtidig bruges til at streame musik, tv og video, så man har tingene liggende lokalt – og ikke skal være afhængig af eksterne services eller alle mulige set-top bokse.

Konceptet er skabt af Sharon Ling, der ret åbenlyst har hentet inspiration i naturen – fra dråber og sten. Det må være første gang, at man kan have et ”cloud storage system” stående frit fremme i stuen….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onkyo Granbeat spiller musikken bedre