Trump fortsætter med at tweete fra sin elskede Samsung Galaxy

Droner fungerer fint som paraply

Hvis man er dronning og ender i regnvejr, har man altid en kongelig hjælper ved hånden til at bære en paraply over det royale hoved. Det samme har toppolitikere som regel. Der skal jo helst ikke komme væske køling fra oven på de vigtige tanker, som dannes under (den manglende) hårpragt.

Alle andre må nøjes med at bære deres egen paraply eller bare blive våde i regn eller snevejr.

Og dog: For, hvis man er drone entusiast, kan man da udstyre sine lille flyvende helikopter med paraply. Så beskytter den både sig selv og personen under den for regnskyllet.

Den engelske drone forhandler DronesDirect har fundet på denne nye og smarte måde at bruge de populære flyvende gadges til.

Normalt tænker man jo på video, foto, overvågning eller bare race og leg, når man hører ordet drone. Både til privat brug, i kommerciel sammenhæng, hos politiet eller militæret.

DronesDirect har modificeret en DJI Phantom 4 drone med paraplyen og sælger hele herligheden for 1.299 GBP eller ca.  11.500 kroner.

Den flyvende paraply kan holde sig i luften i 30 minutter ad gangen. Den har indbygget ”radar”, så den ikke støder ind i forhindringer som f.eks. gadelamper, lyskurve eller andre – manuelle og gammeldags – paraplyer undervejs.

Dronen med det ekstra tag styres fra en app på smartphones. Den giver ikke kun brugeren læ, men også to hænder fri til at vinke med, sige goddag til andre mennesker, bære en taske eller til at betjene mobiltelefonen.

Lige nu nynner jeg ”Raindrops Keep Falling On My Drone”….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trump fortsætter med at tweete fra sin elskede Samsung Galaxy