Nyt smartur på vej fra Huawei

Hvad manchet knappen skjulte

Hvor gemmer en gentleman sin USB-stick – eller skal vi kalde den hans forlængede hukommelse?

For USB-nøgler går de fleste af os med. Uanset om vi er klædt i et Hugo Boss jakkesæt eller nøjes med jeans og en vindjakke.

Problemet med almindelige USB-stick er imidlertid, at de er små og derfor er lette at tabe. De smutter med ud ad lommen, når man fisker efter pung, kreditkort, briller eller lommetørklæde.

Det gælder også for den pæne gentleman. Han har blot den store fordel, at han ofte går med skjorter og manchet knapper. Og manchet knapperne er da et oplagt og meget diskret sted at gemme de vitale digitale dokumenter og filer, man bærer rundt på.

Den amerikanske designer Ravin Ratan har en håndfuld forskellige manchet knapper med indbygget flash hukommelse og USB-stik. I forskellige farver og materiale – og med kapacitet på 2 til 8 GB.

Den mest avancerede model hedder Ravi Ratan Polished Silver Oval. Avanceret ikke kun på grund af materialet i sølv, men også fordi manchet knappen har indbygget Wi-Fi.

Ratan sælger også manchet knapper uden wi-fi, men med flash hukommelse i. De fås i flere farver og også langt lavere priser end med trådløst netværk i.

På den måde behøver man ikke engang at åbne sine elektroniske manchet knapper og overføre sine dokumenter via et USB-stik. Man kan også gøre det trådløst mellem f.eks. en smartphone eller laptop og sølvknappen nederst i skjorte ærmet.

Det trådløse USB-stick i en manchet knap koster 200 USD – ca. 1.400 kroner. Andre udgaver uden Wi-Fi fås til priser fra ca 35 USD pr. sæt…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt smartur på vej fra Huawei