Nu kommer din take-away pr. robot

Auxillite løser kendt iPhone problem

Langt fra alle loyale brugere er enige, når Apple tager beslutninger om nye produkter. Omvendt giver de nogle gange dumme ideer gode chancer for uafhængige fabrikanter til at udfylde de huller, Apple efterlader.

Tag nu f.eks. Apples beslutning om at droppe det traditionelle hovedtelefon stik i iPhone 7. Ideen er at tvinge millioner af brugere til at købe nye øretelefoner med Lightning stik eller trådløse ditto.

Apple lancerede samtidig sine futuristiske og dyre AirPod øretelefoner. De er blot ikke kommet på markedet endnu og når det måske ikke før jul. Tre-fire måneder, efter at de blev heftigt opreklameret.

Apple har godt nok lagt en gratis adapter ved iPhone 7, så man kan bruge sine gamle øretelefoner. En optimal løsning er det dog ikke – snarere en nødløsning.

Heldigvis er der dukket alternativer – andre adaptere, der gør arbejdet mere smart end Apples egen.

auxilite-2

Auxillite ser ud til at være en af de rigtigt gode.

Det lille rør puttes i Lightning stikket på iPhone 7 og giver så straks adgang til, at man kan lade sin mobil op og høre musik på samme tid.  Røret har nemlig et hovedtelefon stik i den ene ende og et mini-USB i den anden.

Endnu mere imponerende – og især når man tænker på prisen – har Auxillite også en rigtig god digital-til-analog konverter (DAC) indbygget, der sørger for en ordentlig lydkvalitet. DAC’en kan arbejde med både 16 bit og 44,1 kHz og 24 bit ved 96 kHz.

Auxillite er lille og elegant – og så fås adapteren tilmed i en variant til de nye Android telefoner med USB-C port. Ikke alle ejer jo en iPhone 7.

Bedst af alt er prisen. Kun 13 USD eller ca. 90 kroner koster Auxillite ved forudbetaling nu. Levering vil ske til januar….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kommer din take-away pr. robot