Ford sportsvogn til små rappe drenge

Er du til The Dark eller The Light side?

Om knap tre uger er der premiere på en ny ”Star Wars” film. Denne gang med danske Mads Mikkelsen i en stor rolle.

”Rogue One – A Star Wars Story” vil selvfølgelig blive fejret med fest, ballade og masser af stjernekrigs legetøj på butikkernes hylder.

Men alligevel er det ingenting imod, hvordan Japan markedsfører den slags begivenheder.

softbank-star-wars-mobil-1

Japanerne ææælsker kendisser, store mærkevare navn og medie events mere end noget andet land i verden – og de bruger mange penge på at markere sig.

Derfor kan man fra den 2. december købe f.eks. særlige Star Wars smartphones hos det store private teleselskab SoftBank.

Telefonerne, der er bygget af Sharp, fås i to farver. De sorte eller hvide Android mobiler skal selvfølgelig give indtryk af enten The Dark Side eller The Light Side i Star Wars universet.

softbank-star-5

Rent teknisk hører de nye stjernekrigs mobiler til i den pæne ende af skalaen:

De kører på en Snapdragon 820 processor med 3 GB RAM, 32 GB lager, 3.000 mAh batteri, kameraer på 22,6 og 8 megapixel samt en 5,3 tommers skærm i Full HD opløsning.

Den slags kan man få hos mange andre fabrikanter af Android smartphones, men de har til gengæld ikke samme indhold af Star Wars relateret software – og de ser heller ikke så stjernekrigs-agtige ud i designet.

softbank-star-wats-2

Telefonerne kommer således med en brugerflade i enten Light eller Dark side layout – med levende Star Wars tapeter af f.eks. cockpittet i et X-Wing eller TIE jagerfly.

Med ombord er også hele kollektionen af Star Wars Force kortspil samt emojis,  lydklip og ringetoner fra stjernekrigs filmenes soundtrack.

Er det ikke nok, kan man klikke på en speciel Star Wars Movie app, der giver mobiltelefonens bruger adgang til at streame ”The Force Awakens” filmen gratis helt frem til 2020 – så ofte han eller hun har lyst.

softbank-star-6

De flotte Star Wars smartphones koster 97.920 yen eller ca. 6.200 kroner. Ikke specielt billigt, men så får man også fem små originale stjernekrigs figurer med i prisen.

”Rogue One: A Star Wars Story” har premiere i danske biografer onsdag den 14. december.

Her er den seneste nye trailer til den kommende film:

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ford sportsvogn til små rappe drenge