Så kom der omsider en ny Windows mobil

Nu bruger vi mobil mere på internet end pc

Mange mennesker har det vel som jeg. Jeg bruger mine smartphones rigtigt meget, men når jeg arbejder på internet, foregår det mestendels på en laptop eller en desktop pc. De har nemlig et tastatur, man kan skrive hurtigt og længe på.

Men tilsyneladende er jeg atypisk. For flere og flere gårpå nettet fra deres mobiltelefon meget tit – og meget længe.

Det afsløres af en ny analyse, der konkluderer, at nettrafikken fra smartphones nu er større end fra pc’er og Macs. For første gang i internettets historie.

mobil-og-pc-paa-internet-grafik-1

Hvad det betyder i praksis?

Well – meget enkelt. Antallet af mennesker, der bruger deres mobile enheder (inkl. tablets) til at surfe på webben, er større end dem, der sidder foran deres computer og kigger på nettet.

Ifølge de nyeste tal fra StatCounter Global Stats stod mobiler og tablets for 51,3 pct. af den globale internet anvendelse i oktober. 48,7 pct. af trafikken kom fra laptops og desktops.

Tallene svinger meget fra land til land, og StatCounters tal for Danmark viser, at vi er ret konservative i vores internet brug.

mobil-og-pc-paa-internet-3

I oktober kom hele 65,3 pct. af den danske internet trafik fra folk ved en pc. Kun 22,8 pct. var genereret af smartphones og 11,9 pct. af tablets.

StatCounter oplyser i øvrigt, at man godt kan se de nye statistik tal som en rungende advarsel. Især små og mindre virksomheder skal sørge for, at deres websider bliver tilpasset mobiler.

Dels fordi flere og flere kunder besøger websiderne via deres smartphone og gerne skulle få en god oplevelse, når de kigger forbi.

Dels fordi Google har meddelt, at man fremover prioriterer mobil-venlige websider i sine søgeresultater….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom der omsider en ny Windows mobil