Sådan blev Stjernekrigene skabt

Facebook kun for teenies?

Da Facebook lancerede sin nye gratis Lifestage app i august, var det med den klare udmelding, at programmet kun var fokuseret på teenagere.

Siden da har kun iPhone brugere haft glæde af Facebooks sjove pendant til den vældigt populære Snapchat besked app. Nu er Lifestage også klar til Android, og Facebook moderer sin første udmelding en smule. Lifebook er stadig primært til teenagere, men også lidt ældre må da gerne være med.

Snapchats – og Facebook Lifestage’ sjove og dynamiske mix af små beskeder, korte videoklip og masser af kreativt udsmykkede selfies kan jo appellere til et meget bredere publikum end gymnasie elever og andre i teenie alderen.

facebook-lifestage-2

Lifestage er et af Facebooks hidtil vigtigste modtræk mod en trend, der viser, at især teenagere hopper bort fra verdens største sociale medie.

De synes ikke, at Facebook er cool længere og vil hellere bruge hurtigt gående nye apps som Snapchat, Instagram, WhatsApp, de asiatiskeWeChat og Line – eller for den sags skyld Facebooks egen Messenger.

Lifestage opfordrer sine brugere til at skyde små videoer om alle ting i deres liv – hvad de laver i skolen, sammen med vennerne, hjemme på hyblen, i badeværelset foran spejlet om morgenen osv.

facebook-lifestage-3

Lifestage kan f.eks. begrænses til kun at vise updates fra andre i samme skole eller sportsklub, men principielt gælder det om at få så mange andre unge med til at vise og studere hinandens dagligdag.

App’en indeholder en masse emojis og billedfiltre, der – ud fra erfaringerne med Lifestage på iPhone – bruges rigtigt meget.

I kan downloade Facebook Lifestage gratis til iPhone her  – og til Android smartphones  her….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan blev Stjernekrigene skabt