Køleboksen kan også spille højt musik

Xiaomi har markedets mest elegante smartphone

For et par år siden gjorde Xiaomi sig kendt på at producere billige Android smartphones, der lignede Apples iPhones til forveksling.

I mellemtiden har Xiaomi vokset sig stor og stærk. Kineserne hører til de største fabrikanter i verden af mobiltelefoner, og i mellemtiden kan man finde alt fra øretelefoner og tv til elcykler og elbiler med Xiaomis navnetræk på.

Så er det vel også på tide, at Xiaomi nu viser Apple vejen frem.

xiaomi-mi-mix-2

Det gør Xiaomi med denne super elegante Mi Mix telefon, der meget vel kan give indikationer af, hvordan fremtidens iPhones kunne komme til at se ud.

Måske allerede iPhone 8, som næste år skal fejre Apple mobilens 10 års jubilæum.

Men så længe gider Xiaomi slet ikke at vente. Den spændende Mix Mix smartphone kommer nemlig allerede til salg på det kinesiske marked om 14 dage.

 

Her er en video, hvor designeren Philippe Starck fortæller om den nye Xiaomi telefon:

Xiaomi har hentet hjælp i Europa – hos den berømte designer Philippe Starck – der har givet Mi Mix et meget markant udtryk:

Telefonen virker, som den kun er én stor skærm. En meget stor skærm på 6,4 tommer og helt uden rammer på tre af siderne.

Kun i bunden af telefonens front er der et lille område uden skærm. Her har Xiaomi anbragt verdens mindste smartphone kamera til at tage 8 megapixel selfies med.

xiaomi-mi-mix-4

Coveret på Mi Mix er lavet af keramik – et materiale, som Apple også bruger i forbindelse med sit Apple Watch. Og som meget vel kan tænkes anvendt i den kommende iPhone 8.

Indenbords er teknologien lidt mere nutidig end på det ydre design. Formentlig derfor kan Xiaomi antyde, at telefonen allerede kunne komme næste år.

Processoren er den helt nye Snapdragon 821. RAM er på 4 eller 6 GB, lageret på 128 eller 256 GB. Batteriet er på hele 4.400 mAh – en så kraftig smartphone kræver meget brændstof.

Hovedkameraet på bagsiden af Xiaomi Mi Mix er på 16 megapixel og virker næsten for ”normalt” i forhold til resten af telefonen.

 

Denne video giver en første hands-on med den nye telefon.

Lyden skal være ægte Hi-Fi i HD kvalitet, og den sikres bl.a. af indbygget en digital/analog konverter på 24 bit. Et almindeligt hovedtelefon stik findes, mens man leder forgæves efter en konventionel højttaler eller to.

I stedet har Xiaomi anbragt et piezo elektrisk element på fronten, der bruger metalrammen til at generere lyden med.

Xiaomi udsender den elegante Mi Mix på det kinesiske marked den 4. november. Det bliver til priser fra omregnet 3.700 kroner. Det er dyrt i Kina.

Til gengæld er Xiaomi helt tavs på spørgsmålet, om – og i givet fald hvornår – Mi Mix – kommer til salg i Europa….

xiaomi-mi-mix-8

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køleboksen kan også spille højt musik