Skandalen med brændte telefoner betyder kun lidt for Samsung

iPhone cover til luksusdyr

Når nu Apples iPhone er så udbredt hos publikum, er der selvfølgelig også et marked for dyre covers, som passer stil- og modemæssigt til det øvrige outfit, man bærer.

Louis Vuitton har vakt stor opsigt i modekredse med sit nye Petite Malle iPhone cover, som firmaets ledende skikkelser har vist frem ved flere lejligheder – senest Paris Fashion Week.

louis-vuitton-iphone-1

Den nye iPhone case er i samme farver og design som Louis Vuittons eftertragtede Petite Malle tasker. Med det chic mobil cover bringer Louis Vuitton for alvor mode og luksus feeling til tech gadges.

Ifølge Louis Vuittons kreative direktør Nicolas Ghesquiere passer Petite Malle iPhone coveret både til kvinder og mænd, hvilket han demonstrerer klart med snapshots på sin Instagram profil.

louis-vuitton-iphone-2

Desværre har det berømte modemærke ikke afsløret noget om, hvornår det eksklusive iPhone cover kommer på markedet – ejheller prisen.

Men mon ikke man skal betale det samme for et originalt Louis Vuitton cover som for en ny iPhone 7 selv….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skandalen med brændte telefoner betyder kun lidt for Samsung