2 af 3 kan ikke lide, der bliver opsamlet og udvekslet data om dem

Trådløs Pyle leverer 1.000 watt lyd

Da trådløse Bluetooth højttalere blev introduceret for nogle år siden, var de typisk små og pænt designede bokse, som man kunne bære sin musik rundt i.

Siden er markedet for trådløs lyd eksploderet, og man kan få højttalere i alle mulige størrelser, kvaliteter, design og prislag. Faktisk er udbuddet nærmest uoverskueligt.

En af de seneste trends i den trådløse sektor er store og højt skrålende bokse, der kan spille en hel stue, en have eller et helt party op.

pyle-super-hoejttaler-1

 

Den nye Pyle Street Blaster X hører til denne kategori. En heftig sag, der kan levere imponerende 1.000 watt lyd og støj.

Pyle har bevidst designet sin nye højttaler, så den ligner fordums ghetto blastere. Vel vidende, at målgruppen nok er den samme. Folk, som andre godt må lægge mærke til.

Med hensyn til funktioner placerer Pyle Street Blaster X sig pladask midt imellem at være en Bluetooth højttaler på batterier, en karaoke maskine og en forstærker/højttaler til gade musikere.

pyle-super-hoejttaler-3

Nyheden har nemlig både stik til mikrofon og til guitar eller keyboard. Hver indgang har sin egen volumen kontrol, ligesom man kan regulere bas og diskant eller tilføje flere lyd effekter som f.eks. ekko. En party maskine altså.

Nogle vil sikkert også mene, at Pyle Street Blaster X ligner en jetmotor. Ganske rigtigt – og lyden kommer primært ud i den ene ende som trykket fra en jetmotor. Lyden understreges tilmed af en belysning i orange eller blåt, som man kan lade blinke i takt med musikken.

Den heftige Pyle Street Blaster X er forsynet med både trådløst Bluetooth og NFC. Sidstnævnte gør det let at parre højttaleren med f.eks. en Android telefon. Alternativt kan man naturligvis bruge kabler til at forbinde signalgiveren.

pyle-super-hoejttaler-5

Pyle nyheden har indbygget FM-radio, integration med Spotify og en medfølgende app til at fjernstyre hele herligheden. App’en fås til både iPhone og Android.

Højttaleren måler 62 cm i længden og 25 cm i diameter. Den kører enten på strøm eller et indbygget batteri, der skal give over fem timers musik på en opladning.

Den vilde Pyle højttaler sælges i to udgaver, der langt hen ad vejen er ens. Den dyrere PBMSPG200 model har orange lys, betjening via touch skærovm og større batteri koster 284 USD (ca. 1.900 kroner). Den billigere 100-model med blå belysning er prissat til 198 USD eller ca. 1.350 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 af 3 kan ikke lide, der bliver opsamlet og udvekslet data om dem