Når et ur bliver til kunst

Styr hyggelyset fra mobilen

Selvom det lyder lidt uvant, kan smartphones også bruges til hygge.

I hvert fald, hvis man har investeret i LuDeLa og en tilhørende app. For så kan man tænde og slukke for et stearinlys fra sin mobiltelefon.

Ikke de elektroniske stearinlys med små blinkende LED lamper. Dem er der ikke meget hygge i. Men et rigtigt lys af stearin. Blot med elektronik inde i midten.

ludela-lys-1

Brugeren slipper for at fægte med tændstikker eller lighter – og med større sikkerhed. LuDeLa slukker nemlig automatisk flammen, når lyset vælter.

Ludela henviser til, at det er over tre millioner år siden, at menneskene lærte at tæmme ilden. Siden er der ikke sket de store innovationer på den front – før nu.

Well – velkommen i stedet til den digitale tidsalder med ”Wi-Fire” kontrol fra mobiltelefonen:

Den kan bl.a. bruges til at bestemme, hvor lang tid stearinlyset skal være tændt. Der er børnesikring af app’en, og telefonen viser grafisk, hvor lang tid der er stearin tilbage til at holde lyset tændt. Det hele slukkes med et hurtigt tryk på smartphone skærmen.

LuDeLa kan i øjeblikket forudbestilles for 99 USD – ca. 750 kroner – med levering lige efter nytår. Dyrt – og dog:

LuDeLa hævder nemlig, at pengene er tjent hjem igen på under ét år, hvis man bruger stearinlyset jævnligt og køber refills til det….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når et ur bliver til kunst