Ford lægger B&O lyd i sine biler

iPhone 7 er verdens hurtigste smartphone

Måske har Apple – helt usædvanligt – være en smule beskeden i sin markedsføring af den nye iPhone.

Sædvanligvis flyver der rundt med superlativer, når den amerikanske elektronik gigant lancerer nye produkter  – størst, hurtigst, bedst, mest sælgende osv.

Det gjorde der sådan set også, da Apples topchef Tim Cook præsenterede den nye iPhone 7 forleden. I hvert fald påstod han ikke, at den var verdens stærkeste og hurtigste smartphone.

Så er det godt for Apple, at andre siger det.

Flere internationale medier, der allerede har haft iPhone 7 til test, skriver således, at telefonen er den suverænt hurtigste på markedet. I hvert fald når det gælder ren performance.

Ifølge den generelt anerkendte AnTuTu tempotest opnår den nye iPhone 7 en score på 178.397.

antutu-iphone-7-1

iPhone 7’s placering fremgår endnu ikke af AnTuTus seneste hitliste, der dækker august. Den nye Apple kom nemlig først på markedet i september.

Derfor er august listens nummer 1 – OnePlus 3 – nu røget ned på andenpladsen.

Samsungs nyeste Galaxy Note 7 telefon ikke officielt med på den seneste nye AnTuTu liste. Det skyldes, at Samsung har trukket Note 7 tilbage fra markedet på grund af brandfare fra dens batteri.

Uofficielt har den dog scoret omkring 145.000 points, hvilket ville placere den som den næsthurtigste smartphone i verden lige nu.

Galaxy S7 Edge, ligger nede på 134.599. Det placerer Samsungs bestseller på en syvende plads på en liste, der præges af kinesiske smartphones, som ikke sælges på det danske marked.

Apples påstande om, at den nye A10 Fusion processor gør iPhone 7 betydeligt hurtigere end forgængeren iPhone 6S, holder stik.

Ifølge AnTuTu er iPhone 7 omkring 33 pct. stærkere end iPhone 6S, der klarer en score på 133.781 i den internationale tempotest.

Selvfølgelig kan man ikke tage rene tempotests som AnTuTus som andet end en ledetråd, men de giver en klar indikation af, at iPhone 7 er betydeligt bedre, end mange analytikere har villet gøre den til.

Apples nye smartphone kommer officielt til salg på det danske marked fra i morgen fredag….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ford lægger B&O lyd i sine biler