Armbåndet er en radar alarm

Din gamle mobil som smart hjemme alarm

Hvad gør I egentlig med jeres gamle smartphone, når I køber en ny?

Forærer I den til børnene eller de gamle forældre? Sælger I den videre som brugt? Eller gemmer I den i en skuffe, fordi I ikke kan nænne at skille jer af med den?

z-tech-alarm-4

Hvis I har en ældre iPhone eller Android telefon, kan I give den nyt liv som overvågnings kamera i jeres hjemme alarm system.

Z Tech er en smart sokkel, der roterer den gamle mobiltelefon stille og roligt i 360 grader, så den via sit indbyggede kamera kan optage alt, der sker i det rum, den er placeret i.

z-tech-alarm-3

Soklen sørger samtidig for, at billederne sendes diskret videre til boligens ejer via internet. Diskret, fordi telefonen ser ud, som om den er slukket, mens den optager video.

Så kan en indbrudstyv ikke se, at han bliver optaget, eller børn og husdyr, at de bliver overvåget. Et spion kamera på fjernstyring. Det er da smart.

z-tech-alarm-5

Z Tech soklen kommer med adaptere, så den passer til iPhone, iPad og Android telefoner. Soklen fungerer samtidig som oplader af op til tre enheder på én gang via sit store indbyggede batteri på 10.000 mAh.

Den medfølgende app indeholder flere avancerede ekstra funktioner:

z-tech-alarm-2

Den kan streame ”live” video, reagere på bevægelser, genkende ansigter, sende alarmer, registrere hvornår de forskellige familie medlemmer kommer og går, fungere som baby alarm, levere daglige rapporter og lagre alt sit indhold i en database i skyen.

Den smarte Z Tech alarm kan i øjeblikket forudbestilles for 59 USD – ca. 400 kroner. Levering vil ske overalt i verden til december….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Armbåndet er en radar alarm