Ny elbil ligner en overskåret BMW

Rystefri billeder fra Sonys nye anti GoPro

Med den enorme succes, GoPro har haft med sine små action kameraer, kan det ikke undre, at også de store fotofabrikanter vil have en del af kagen.

Sonys nyeste bud er FDR-X3000R, der først og fremmest udfordrer GoPro – og de andre konkurrenter inden for action kameraer – på tre fronter:

sony-action-kamera-7-med-vandaeske

Med Sonys action kamera følger et undervands hylster, som man også kan dykke med det

X3000R er således forsynet med en Exmor R CMOS billed sensor på 8,2 megapixel, som også kendes fra Sonys glimrende smartphones.

Billedsensoren sidder bag et nyt Carl Zeiss Tessar vidvinkel objektiv, der skal sikre knivskarpe action billeder selv under svære forhold.

sony-action-kamera-4-1

Sonys nye action kamera findes i to modeller – den største med 4K video

Og så er X3000R som det første på markedet udstyret med en optisk billed stabilisering. En bedre løsning mod rystede fotos og videoer som de digitale stabiliserings systemer, andre action kameraer indeholder.

Det lille kamera kan optage 4K video (3.840 x 2.140 punkter) med 30 billeder i sekundet (FPS). Kan man nøjes med Full HD kvalitet og 1080 punkter, sker video optagelsen helt rykfri med 120 FPS.

Kameraerne indeholder også GPS og et digitalt speedometer, så man ved præcist, hvor hurtigt det gik, da man udførte sit stunt i faldskærm, på vandski, snowboard osv.

Sony hævder, at FDR X3000R kan tåle både stød og vandpjask. Vil man dykke med det, følger et særligt kamerahus med i pakken. Det tillader optagelser ned til 60 meters dybde.

Med de flotte specifikationer hører Sony nyheden ikke til markedets billigste action kameraer. Det skal koste fra 400 USD – ca. 2.700 kroner….

sony-action-kamera-6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny elbil ligner en overskåret BMW