Verdens letteste elcykel vejer kun seks kilo

LG’s nye supertelefon nok ikke til Danmark

Jeg har omtalt den flere gange her på bloggen og faktisk også glædet mig til at afprøve den nye LG V20 smartphone, når den dukkede op på vores kanter.

Men det bliver måske slet ikke tilfældet. Sydkoreanske LG er nemlig slet ikke sikker på, at den nye V20 supertelefon overhovedet kommer til salg i Europa – og dermed også Danmark.

V20 ville ellers være den første smartphone, der kommer med Googles helt nye Android 7.0 Nougat styresystem ombord.

lg-v20-ikke-i-eu-4

Desuden skal V20 være den smartphone, der leverer bedst lyd af alle. Det sker gennem en høj kvalitets forstærker og en 32 bit Quad digital-analog konverter i ægte Hi-Fi kvalitet.

Kameraet på bagsiden er dobbelt – ligesom på Apples nye iPhone 7 Plus. Hos LG med 16 og 8 megapixel processorer. Selfie skyderen er til gengæld mere moderat med sine 5 MP.

Endelig rummer LG’s nye flagskib en Snapdragon 820 processor med 4 GB RAM og en stor 5,7 tomme skærm med Quad HD grafik (2.560 x 1.440 punkter).

lg-v20-ikke-i-eu-3

LG er i fuld gang med at lancere V20 i USA og Asien, men siger at Europa er uafklaret på nuværende tidspunkt. Hvorfor – siger LG ikke.

Måske er der dog lidt håb for LG fans og folk, der søger en smartphone med ekstra ordinær god lydgengivelse og lydoptagelse.

I sin tid holdt LG også forgængeren V10 tilbage fra det europæiske marked, men ændrede så mening nogle måneder senere. Man kan håbe, at det samme vil ske med den nye V20…..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens letteste elcykel vejer kun seks kilo