Mobil krigen slut - taber Apple?

I dag slippes Android 7 Nougat løs

Google løfter i dag officielt sløret for sin nyeste udgave af Android styresystemet, og i de kommende måneder vil vi gradvist se nye smartphones med Android 7 ”Nougat” på og mærke opgraderinger tiol vores nuværende smartphones.

Den første nye smartphone, der kommer til salg med Nougat på, bliver LG’s V20. Den får verdenspremiere den 6. september

Som altid indeholder en Android opgradering en række nye features plus forbedringer af eksisterende funktioner.

android nougat 3

LGs kommende V20 bliver den første nye smartphone med Android 7 ombord.

I Android 7.0 vil man først og fremmest lægge mærke til, at ens telefon nu kan køre to apps på samme tid – i en såkaldt ”multi window mode.”

Notifikations linien er pænere, og den giver nu mulighed for at svare på beskeder direkte – både messages til enkeltpersoner og i grupper.

Settings menuen er blevet mere overskuelig, og man kan nu skifte lynhurtigt mellem to netop anvendte apps ved at trykke på Overview knappen på skærmen.

android nougat 2

Android Nougat indeholder en masse nye emojis.

Android kan nu også installere software opdateringer i baggrunden, uden at man skal undvære eller føle sin smartphone gå voldsomt ned i hastighed, mens opdateringen foregår.

Endelig har Google tilføjet 72 nye emojis til Nougat. Herefter har Android brugere næsten 1.500 motiver at krydre deres beskeder, emails, sms osv. med.

Selvom Android 7.0 er ude nu, kan det tage et stykke tid, inden de nuværende smartphones får opdateringen. Det er op til de enkelte mobil fabrikanter og teleselskaber, hvornår det vil ske….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobil krigen slut - taber Apple?