Apples ex-boss vil sælge billige mobiler

Ny Facebook app kun for teenagere

Det er næppe kun ondsindede rygter men et faktum, at Facebook er ved at miste mange unge som medlem.

De forsvinder sjældent helt fra Facebook, men bruger det sociale medie mindre – og kun som ét af flere. Det hotte i øjeblikket er Snapchat og til dels Facebook Messenger.

Derfor kommer det ikke som den store overraskelse, at Facebook lancerer en app kun til teenagere. ”Lifestage” hedder den, og i første omgang fås den kun til iPhone/iPad – ikke Android.

Facebook beskriver selv Lifestage som en app, der ”gør det nemt og sjovt at dele en visuel profil af, hvem du er, med dit netværk på skolen og hos vennerne. Når din skole har åbnet en community for Lifestage, kan du besøge alle de andre elevers profiler. Så kan du lære folkene i din og andre skoler i byen bedre at kende og dele erfaringer og interesser med dem.”

lifestage 1

For mig lyder det lidt som en gentagelse og opgradering af den oprindelige Facebook, der blev skabt som en elektronisk ”blå bog” på Harvard University i USA.

Lifestage satser nemlig på video profiler – ikke bare selfies. Præcist som Snapchat.

Medlemmer bliver f.eks. bedt om at lægge små videoer af, når de er glade, sure, trætte eller bare vil have gang i den. Videoer af, når de danser, går til sport – af venner og veninder, kæledyret, ting de kan lide eller hader osv. osv.

Lifestage brugere behøver ikke at være medlem af Facebook, og app’en indeholder forskellige filtre, der skal forhindre, at voksne kan se med. Også, selvom de hævder, at de er unge.

På grund af den udbredte mobning blandt børn og teenagere findes der effektive værktøjer til at blokere og anmelde Lifestage brugere, der overtræder reglerne.

Facebook Lifestage kan downloades gratis her….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apples ex-boss vil sælge billige mobiler