Leg DJ med en pizza box

Lyt med på den musik, Obama elsker

Det kan ikke være nogen hemmelighed længere, at USA har en meget musikalsk First Family.

Både præsident Barack Obama har været fremme i medierne adskillige gange, hvor han fortalte om sin kærlighed til soulmusik og rhythm & blues. Hans sangstemme har vi også oplevet uden at løbe skrigende bort.

Michelle Obama er måske et endnu større sangtalent end husbonden. Forleden optrådte hun i det amerikanske ”Late, Late Shows” populære ”Carpool Karaoke”, hvor hun skrålede med på adskillige gamle og nye hits.

obama musik 4

Obama har nu offentliggjort play lister over det musik, som han selv har lyttet mest til i løbet af denne sommer.

Spillelisterne er delt op i to – en for musik om dagen og en for aften og nat. Links til begge lister på Spotify kan I finde længere nede i denne artikel.

Præsidentens smag er god og alsidig, hvis man kan lide det lidt soulprægede. Heavy rock findes ikke på nogen af listerne.

Til gengæld er der både ny og gammel musik. Man finder bidrag fra Janet Jackson, Aretha Franklin og sågar Beach Boys blandet sammen med nye singler fra Chance The Rapper og D’Angelo.

På dagslisten finder I bl.a. den australske sangerinde Courtney Barnett eller soul specialister som Leon Bridges. I den klassiske ende kan Obama åbenbart godt lide Nina Simone og Aretha Franklin – det kan vi andre osse.

https://play.spotify.com/user/thewhitehouse/playlist/2Zve7PqFSlGl0ojgGnhFTm

Natlisten er naturligt nok mere afdæmpet, men stadig med rigtig god smag. Musikken er fra  bl.a. Aaron Neville,  Janet Jackson, Billie Holiday  og Tower of Power.

https://play.spotify.com/user/thewhitehouse/playlist/0BczR7bDaoKvn3MGPxS9Lx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leg DJ med en pizza box