Som at tage mobilen med til Mars

Smart scooter under vandet

(Foto: Geneinno)

Normalt er det en god idé at være i ok form, når man skal dykke eller bare snorkle i vand-overfladen i længere tid ad gangen. Man bliver fysisk træt – og faktisk også psykisk overvældet – af alle de indtryk, man suger til sig, hvis man finder et godt sted at kigge ned i havets dyb.

Det amerikanske firma Geneinno er mest kendt for at bygge professionelle droner til arbejde under vand. Med sin nye S2 Underwater Scooter bevæger Geneinno sig nu ud til et langt bredere publikum.

S2 kan nemlig bruges til alt fra at lære folk at svømme i vandoverfladen til at tage dyk ned til 30 meter under vand, hvor den trækker sin dykker frem som en scooter.

(Foto: Geneinno)

Nyheden betjenes som en elscooter i det våde element, eller den kan fjernsynes trådløst med Bluetooth, så længe den befinder sig i vandoverfladen. Her fungerer den så som en drone.

Rent fysisk er Geneinno S2 på størrelse meden 16 tommers MacBook Pro, og den vejer nogenlunde det samme – 2,6 kilo. Det betyder, at man kan tage undervands-scooteren med overalt. Man kan sagtens bære den i hånden eller pakke den i en rygsæk.

Geneinno hævder sågar, at S2 er fuldstændig flyve-venlig. Den passer i alle slags kabine-kufferter eller godkendte sportstasker. Batteriet kan tages ud, som det kræves af flyselskaberne. Sikkert en god ting at tage med på sin næste bade- eller dykkerferie, når landegrænserne til de spændende destinationer bliver åbnet igen efter Corona.

Scooteren har bl.a. en holder til et GoPro kamera. (Foto: Geneinno)

Indendørs i S2 sidder to 350 watts elmotorer, der kan levere 10 kilogram fremdrift – thrust. Det giver en topfart på mellem 3,2 og 4,3 kilometer i timen. Et lithium-polymer batteri op 97 Wh giver 45 minutters drift. Bagefter tager det halvanden time at genoplade batteriet.

Den ligger scooter er kompatibel med GoPro kameraer. Den har Bluetooth, en styre-app til mobiltelefonen og en god flyde-evne. Meget skægt har S2 også en ”forældre feature”, der gør det muligt at fjernstyre S2 i vandoverfladen med et barn på slæb.

Geneinno S2 Underwater Scooter koster 399 US dollars eller godt 2.600 kroner på det danske marked. Det er ikke særlig dyrt. Nyheden sælges online og også i mange andre lande verden over….

(Indledningsfoto til artiklen: Geneinno)

Forældre kan også fjernstyre barnets svømmetur med en S2 scooter. (Foto: Geneinno)

(Foto: Geneinno)

(Foto: Geneinno)

(Foto: Geneinno)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som at tage mobilen med til Mars