Samsung kommer ikke med klaptelefon lige nu

Prism er en meget anderledes mobil

Nogle gange ligefrem skriger man efter at se noget rigtig nyt og anderledes i smartphones. Bortset fra detaljer ligner de jo alle sammen hinanden. Slanke, strømlinede og med en stor farveskærm.

Engang imellem kommer der lidt bevægelse i udseendet, når vi ser smartphones i nye farver, lidt anderledes og dyre materialer ? eller enkelte fabrikanter som f.eks. Samsung og LG prøver at genopfinde klassiske folde-telefoner.

I den sammenhæng er Nokias nye ?Prism? koncept ligefrem forfriskende.

nokia-prism-2

 

Prism kommer ikke fra Nokia selv, Hverken den gamle Lumia division, der nu er en del af Microsoft ? eller de nye Nokia telefoner, som skal markedsføres af finsk/kinesiske HMD Global.

Næhhh ? det spændende Prism koncept er udtænkt af den russiske designer Vasili Sychev. Han syntes, at Nokia navnet godt kunne have brug for et kreativt boost.

Det kan den gode Vasili jo have helt ret i. For i gamle dage ? før smartphonens tid ? præsenterede Nokia mange skægge forslag ti, hvordan en mobiltelefon kunne se ud.

nokia-prism-6Nokia Prism ligner selvfølgelig et prisme ? med en femkantet skærm.

Den unikke form skal man nok vænne sig, selvom den ser ud til at være god til at vise billederne og videoer på.

Omvendt er Prism ikke ligefrem lommevenlig med sin form og ret skarpe hjørner. Man kunne godt forestille sig, at telefonen graver sig ned i jakkelommen, hvor den næsten ikke er til at få ud fra igen.

nokia-pris-4

Den Windows lignende brugerflade ser nem ud at betjene, og ideen med at placere notifikationer og de vigtigste informationer i det ene hjørne er god. Omvendt bliver det nok svært at designe apps til den meget usædvanlige skærm.

Yderligere tekniske data ? eller ønsker til specifikationer ? har Vasili Sychev ikke offentliggjort, selvom de kunne være spændende at læse.

I sidste ende er Nokia Prism derfor kun et koncept, et drømmesyn eller en mobiltelefon, der minder om et stykke kunst. Sukk….

nokia-prism-5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung kommer ikke med klaptelefon lige nu