De fører politik via tweets

OnePlus 8 nåede ikke helt til tops i foto

De fleste mobiltelefon- og kamera-fabrikanter verden over venter med spænding, når foto-eksperterne fra DxOMark offentliggør deres dom over de nye produkter. Det samme gør titusinder af forbrugere, der går og overvejer at købe en ny smartphone eller et fotoapparat.

DxOMark er et uafhængigt foto-test-laboratorium i Frankrig, der har opnået en position som reference for hele industrien. Bestemt ikke alle er enige i bedømmelserne, men de fleste accepterer dem, fordi de er vel-underbyggede.

Derfor havde OnePlus nok set frem til at kunne drille Huawei i toppen af DxOMarks hitliste over markedets bedste kameraer på en mobiltelefon. Måske endda nuppe førstepladsen fra Huawei P40 Pro.

Det lykkedes ikke. Den nye OnePlus 8 Pro endte med at få 119 points hos de skrappe franske fotografer. Det giver en fin tiendeplads i det skrappe selskab.

De skrappe fotografer fra DxOMark roser OnePlus 8 Pro for at tage fremragende fotos med tæt på den bedste eksponering, farver og detalje-rigdom, de nogensinde har set på en mobiltelefon. (Foto: DxOMark)

På det rent fotomæssige placerer OnePlus 8 Pro sig dermed på niveau med Samsung Galaxy S20+, Apple iPhone 11 Pro Max og Huawei Mate 30 Pro. De to førstnævnte er betydeligt dyrere end den nye OnePlus.

DxOMark er især glad for foto-kvaliteten i OnePlus 8 Pro. Her hentede 126 points. Video-optagelser gav 103 points, hvilket kan lyde  lidt lavt. Det er det nu ikke-:

Alle telefoner scorer dårligere på video end foto. Samsungs dyre Galaxy S20 Ultra ligger f.eks. dårligere end OnePlus 8 Pro. Kun et par enkelte smartphones er bedre end OnePlus på video – og kun med ét eller to points i forskel.

I forhold til tidligere OnePlus telefoner er 8?eren en stor forbedring. Sidste efterårs OnePlus 7T opnåede således kun 114 points hos DxOMark.

Her er foto- og video-vurderingen fra DxOMark i detaljer.

Til erindring: OnePlus 8 Pro kommer med en Snapdragon 865 processor og en 6,8 tommers skærm med lynhurtig 120 Hz billed-opdatering. Grafik vises i fornem Quad HD+ opløsning på 3.168 gange 1.440 punkter.

På foto-siden har OnePlus 8 Pro to Sony sensorer på 48 megapixel til hovedkameraet og til vidvinklen på 120 grader. Et separat tele-objektiv på 8 megapixel har tre gange hybrid og 30 gange digital zoom. Endelig har OnePlus udstyret sin topmodel med et særligt farve-filter kamera på 5 MP.

Til sidst kommer her den aktuelle Top-10 fra DxOMark over de bedste kamera-mobiler på markedet:

  1. Huawei P40 Pro – 128 points
  2. Honor 30 Pro+ – 125 points
  3. Oppo Find X2 Pro – 124 points
  4. Xiaomi Mi 10 Pro – 124 points
  5. Huawei Mate 30 Pro 5G – 123 points
  6. Honor V30 Pro – 122 points
  7. Samsung Galaxy S20 Ultra – 122 points
  8. Huawei Mate 30 Pro – 121 points
  9. Huawei Mi CC9 Pro – 121 points
  10. OnePlus 8 Pro – 119 points

Leifshows har en egen test af OnePlus 8 Pro på vej, der også fokuserer på mange andre ting ved den nye telefon end bare kameraerne?.

(Indledningsfoto til artiklen: OnePlus)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fører politik via tweets