OnePlus ”lille” koster 3.300 kroner

Nu kan du samle penge via Instagram

På Facebook er det et velkendt fænomen, at folk samler penge ind til et velgørende formål – f.eks. i forbindelse med en fødselsdag, et jubilæum eller en begravelse.

Denne form for personlig ”fund raising” er ganske populær. Så udbredt faktisk, at Facebook nu også vil tilbyde den som feature på Instagram.

Virkemåden vil stort set være den samme som Facebook, og funktionen vil optræde som et nyt punkt under Edit Profile i Instagram.

Men lad nu være med at søge den på din Instagram lige med det samme. Foreløbig har Instagram kun åbnet den i USA, Irland og Storbritannien. Bliver den en succes her, skal den nok også dukke op senere i andre lande som f.eks. Danmark.

Ifølge Instagram kan alle, der er i stand til at bruge Instagrams donations-stickers også oprette sin egen personlige ”fund raiser.” Det sker ved at vælge “Add Fundriaser – Raise Money” i Edit Profile menuen. Instagram vil herefter præsentere en stribe godkendte modtagere af donationer….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus ”lille” koster 3.300 kroner