Samme batteri til mange flere ting

Michelle Obama snakker på Spotify

Den svenske musik-streaming-tjeneste Spotify udvikler sig efterhånden til også at blive en gigant i podcasts. En medie-form, der har vundet stærkt frem under Corona pandemien, hvor folk har siddet hjemme og haft god tid til at lytte til kloge eller underholdende ord.

Spotifys seneste nye erobring er ingen ringere end USA’s tidligere præsident-frue Michalle Obama. Hende håbede mange amerikanere ville stille op imod Donald Trump. Måske hun dukker op igen i Det Hvide Hus som vice-præsident kandidat for Joe Biden til november. Vi får se.

De nye ”The Michelle Obama Podcasts” indspilles af Obama familiens eget produktions-selskab Higher Ground. Det har tidligere lavet podcasts til Spotify, hvor både Barack og Michelle medvirker, men nu går madame på egen hånd.

De enkelte podcasts vil indeholde ”ærlige, humane og personlige samtaler”. Hver episode har sit eget emne,  som kunne være ægteskab, børne-opdragelse, mentor arbejde, kvinders sundhed eller forholdet mellem søskende.

Blandt de første kendisser, der bliver inviteret med i podcast samtalerne, er Conan O’Brien, Dr. Sharon Malone, Craig Robinson og Valerie Jarett.

”The Michelle Obama Podcast” har premiere på Spotify den 29. juli. Alle Spotify brugere kan lytte med – også dem, der ikke betaler til et Premium abonnement….

(Indledningsfoto til artiklen: Spotify)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samme batteri til mange flere ting