Super-slank strøm til mobilen

Man skulle være sports-stjerne på Instagram

(Foto: Luke van Zyl / Unsplash)

Det er ikke nogen hemmelighed, at reality-tv stjerner som Kardashian søstrene tjener formuer på at reklamere for produkter på Instagram.

De bedste sportsfolk holder sig nu ikke tilbage med deres fordringer for at nævne ting som f.eks. deres favorit-tøj, -sko og hudcreme i et Instagram indlæg.

En ny amerikansk analyse kaster lys over, hvor meget sports-stjernerne kan hente hjem på at skrive nogle få linier til deres millioner af fans verden over.

Her er en Top-10 over de bedst tjenende idrætsfolk på Instagram:

(Foto: Ronaldo / Instagram)

 

1. Christiano Ronaldo – 5,7 mio. kroner pr. indlæg
Ronaldo har aldrig sat sit lys under en skæppe. Lyst-yacht i topklassen, egen privat-jet og op til flere af de dyreste super-sportsvogne i garagen.

Han er opvokset på den portugiske ferie-ø Madeira, hvor han har status af national-helt med lufthavnen opkaldt efter sig.

Ronaldo er den første spiller i fodbold-historien, der fire gange har fået overrakt den gyldne fodboldstøvle som bevis på, at han er verdens bedste.

Dertil kommer syv nationale mesterskaber, fem gange Europa Cup for hold og én gang europamester med det portugisiske landshold.

Ikke underligt, at Ronaldo har 224.8 millioner Instagram følgere. Når han skriver til dem, kan han tage 889.000 dollars for et reklame-indlæg.

(Foto: Neymar / Instagram)

 

2. Neymar – 4,5 mio. kroner
Neymar da Silva Santos Junior er den brasilianske superstjerne på det franske fodboldhold Paris Saint Germain.

Han er en af de mest populære mennesker i sit hjemland, og han har 185 millioner followers på Instagram.

Neymar, der efter sigende er på vej til en spansk storklub, tjener 704.000 dollars pr. Instagram post.

3. Lionel Messi – 4,4 mio. kroner
På fodboldbanen og ved de årlige kåringer af Europas og verdens bedste spiller er Messi i evig konkurrence med Ronaldo.

Den lille argentiner, der led af vækst-problemer som barn, har udviklet sig til en af verdens bedste med en fodbold.

Messi spiller til dagligt for FC Barcelona og holder rekorden som den første, der har vundet FIFA’s World Player of the Year fire gange.

Takket være sine 115,6 millioner fans på Instagram kan argentineren sætte 695.000 dollars ind på sin bankkonto for hver af sine indlæg.

(Foto: David Beckham / Instagram)

4. David Beckham – 2,2 mio. kroner
Beckham er egentlig pensioneret fodboldspiller, men er god til at pleje sin berømmelse, der forvandles til mange rare dollars.

Så hjælper det selvfølgelig, at Beckham har udviklet sig til at blive et mode-ikon og er gift med en smuk berømthed – nemlig Victoria, der engang var del af Spice Girls.

Bedre end sine konkolleger på denne hitliste bruger Beckham i høj grad Instagram til at præsentere sig som familie-mennesker og forbilledlig far.

Det kan 63,2 millioner følgere godt lide. Derfor kan den populære brite tage 339.00 dollars pr. indlæg.

5. LeBron James – 2,0 mio. kroner
På femtepladsen kommer den første ikke-fodboldspiller op på hitlisten over Instagram superstars i sport. Han rager til gengæld over alle andre i højde.

LeBron James alias King James spiller basketball for Los Angeles Lakers i den amerikanske NBA liga.

LeBron har aldrig sat sit lys under en skæppe og bærer bl.a. en tattoo med teksten ”Chosen 1”.

66,7 millioner følger James på Instagram og giver ham mulighed for at tage 307.000 dollars pr. post i det sociale medie.

(Foto: LeBron James / Instagram)

 

6. Virat Kohli – 1,9 mio. kroner
Cricket er en kæmpe-sport i England, Indien og Pakistan. I de to sidstnævnte lande er det faktisk national-sporten.

Når man ved, at der bor over en milliard mennesker i Indien, kommer det næppe som et chok, at landets største cricket stjerne kan tjene formuer på at optræde i Instagram.

Virat Kohli har 64.2 millioner followers og tager 296.000 dollars for et indlæg, der handler om et produkt eller varemærke.

7. Ronaldinho – 1,5 mio. kroner
Der er to Ronaldo’er på Top-10 listen – den ene fra Portugal og den anden fra Brasilien, hvor man i øvrigt taler portugisisk.

Ronaldo de Assis Moreira med kælenavnet Ronaldinho er i sin karrieres efterår og betragtes ikke længere som en af verdens bedste fodboldspillere. Den status havde han, da han for år tilbage spillede for FC Barcelona.

Ronaldinho lever lidt af sin tidligere berømmelse, som 51,5 millioner Instagram fans husker tydeligt. Brasilianeren tager 238.000 dollars for et kommercielt Instagram indlæg.

(Foto: Virat Kohli / Instagram)

 

8. Gareth Bale – 1,3 mio. kroner
Stor fodboldspiller fra lille land. Gareth Bale er angriber for Wales’ landshold og for Real Madrid i Spanien.

Bale bærer rundt på kælenavnet ”The Golfer”, fordi han også begår sig næsten lige så godt med kølle og teen som med en fodbold.

Mon ikke mange af Bales sponsorer på Instagram er golf-relaterede og gerne betaler 200.000 for en god omtale? Waliseren har i øvrigt 43,3 millioner følgere.

9. Zlatan Ibrahimovic – 1,3 mio. kroner
Der er ingen danske sports-idoler på den globale Top-10 liste på Instagram.

Det nærmeste, vi kommer, er Zlatan, der indledte sin karriere i Malmø. Her er man så stolt af fodbold stjernen, at ma rejste en statue for ham.

Også svenskerne i Stockholm er imponeret af Zlatan, der tog verden med storm, da han spillede for Manchester United. Begrebet ”Zlatan” er således optager i den officielle svenske ordbog.

Zlatan tager 200.000 dollars for en Instagram omtale.

(Foto: Zlatan Ibrahimovic / instagram)

10. Mohamed Salah – 1,1 millioner kroner
Ægypten har avlet en enkelt fodboldspiller, der er i høj international klasse. Det er Mohamed Salah, der netop er blevet engelsk mester med FC Liverpool.

Salah selv har bokseren Muhammed Ali som sit forbillede. Det er dog ikke næverne, som ægypteren med kælenavnet ”Jewel of Egypt” bruger mest i sit erhverv. Det er snarere fødder og hoved.

Salah har 39,5 millioner followers på Instagram og lader sig købe formedelst 180.000 dollars pr. post….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super-slank strøm til mobilen