En musikalsk bønne i øret

Hvis iPad ikke kan blive dyr nok

(Foto: Caviar)

Mange vil jo nok synes, at Apple ting er kostbare nok i forvejen. Så, hvorfor gøre dem endnu dyrere ved at købe forfinede sær-udgaver af dem?

Måske fordi man godt kan lide at omgive sig med fornemme ting. Eller fordi man gerne vil have en iPhone, iPad eller MacBook, som kun få andre i verden har magen til.

Det russisk-italienske firma Caviar i Moskva har specialiseret sig i at forædle Apple og Samsung telefoner, så de lyser langt væk af ægte guld, diamanter, hånd-garvet læder eller indgravede portrætter på bagsiden af berømte mennesker.

Den meget eksklusive iPad Pro er designet som hyldest til det kommende “Cyperpunk 2077” spil. (Foto: Cyberpunk)

Det seneste nye Caviar udspil er en mildest talt opsigtsvækkende iPad Pro. Ikke kun er den pakket ind i en skal af titanium.

Tabletten er også en hyldest til det kommende ”Cyberpunk 2077” computerspil, der udkommer til november. Målgruppen for denne særlige iPad må derfor være adventure-spil fans med pengepungen i orden.

Caviar Cyberpad har også alle vigtige skruer lavet i et ekstra solide titanium metal. Diverse nye linier og detaljer får tabletten til at se mere strømlinet ud end originalen, og til sidst er hele herligheden så blevet lakeret med en lag ægte guld.

Apples iPad Pro har først fået udskiftet sit kabinet med et nyt i titanium, som derefter er blevet lakeret med ægte guld. (Foto: Caviar)

”Cyberpunk 2077” er et af årets mest omtalte nye computer-games. Det bygger på rollespillet ”Cyberpunk 2020”, som Mike Pondsmith udgav i 1990. Handlingen foregår i samme verden, men 57 år senere.

Indeni den nye Caviar Cyberpad gemmer sig en almindelig iPad Pro – dog i den største udgave med hele en terabyte (TB) i lager.

Priserne begynder ved 7.650 USD dollars for den lille model. Det er ca. 50.000 kroner. Går man efter den store udgave på basis af iPad Pro med 12,9 tommers skærm, skal man af med 8.110 dollars – ca. 53.000 kroner….

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En musikalsk bønne i øret