Fire nye iPhones til september

Hvilke ure bærer de superrige?

Verdens rigeste mand – Jeff Bezos fra Amazon. (Foto: Steve Jurvetson / Wikimedia)

Verdens rigeste mand bærer selvfølgelig også et dyrt ur.

Jeff Bezos har et Ulysse Nardin Dual Time på armen. Det koster mellem 45.000 og 170.000 kroner – alt efter udførelse.

Med sine 782 milliarder kroner kunne Amazons stifter og topchef sagtens købe sig noget meget mere ekstravagant.

Apples berømte stifter Steve Jobs gik i mange år med et helt almindeligt Seiko armbåndsur. (Foto: Matthew Yohe / Wikimedia)

Alligevel er Bezos lidt usædvanlig blandt de mega-rige, som har tjent deres milliarder i tech-verdenen. Herrerne er meget beskedne på den front.

Det viser en undersøgelse, som det kinesiske dagblad ”South China Morning Post”  har lavet. Mange af mine læsere her på Leifshows.dk har formentlig ure, der koster meget mere.

Disse herrer, for de er alle af hankøn i denne analyse, bruger i det hele taget ikke mange penge på deres tøj og outfit.

Apples nuværende topchef Tim Cook går selvfølgelig med et Apple Watch på armen. (Foto: Austin Community College / Wikimedia)

 

Apples berømte stifter og mange-årige chef Steve Jobs gik f.eks. altid i jeans, sorte turtle-neck trøjer fra Issey Miyaki. Uret på hans arm var et helt almindeligt Seiko fra 1984. Analogt naturellement.

Nutidens pendant til Jobs – Facebooks Mark Zuckerberg – kører et endnu større understatement i tøj og gadget på armen. Zuck er berømt for sine kedelige grå t-shirts og hoodies. Ure går han slet ikke med.

Microsofts Bill Gates, der er god for 640 mia. kroner, bærer et beskedent Casio Duro ur. Det koster omkring 500 kroner. Gates vil hellere bruge sine penge på at redde verden fra farlige sygdomme som f.eks. COVID-19.

Bill Gates bruger penge på mange andre ting end Casio uret på sin arm. (Foto: USA’s sundhedsministerium / Wikimedia)

Apples nuværende topchef – Tim Cook – bærer selvfølgelig et ur, som 31 millioner andre købte i 2019 – nemlig et Apple Watch. Til sammenligning solgte hele den schweiziske ur-industri kun 21 mio. tidsvisere sidste år. Efter sigende er Cooks ur dog en af de mere eksklusive varianter, som Apple laver sammen med det franske modemærke Hermes.

Elon Musk – Mister Tesla –  har nok ikke betalt en krone for sit flotte armbåndsur.

Det er en særlig udgave af Tag Heuers Carrera Calibre 1887 kronograf, som blev lanceret i forbindelse med den første SpaceX rumraket for otte år siden. SpaceX er nemlig også en Musk idé. Han bliver i øjeblikket rigere dag for dag, fordi Tesla aktien vokser. I dag er Musik god for mindst 160 milliarder kroner.

Elon Musk bærer TAG Heuer ure. (Foto: Maurizion Pesce /Wikimedia)

 

Navnet Larry Ellison er måske nok knap så kendt i den brede offentlig som de andre herrer, jeg præsenterer i denne artikel.

Ellison er stifter af software-giganten Oracle og verdens femte-rigeste mand.

I sin fritid elsker han at sejle rundt på mega-yachter, og desuden ejer han en flot samling af sjældne ure. Især synes Ellison at være fan af klassiske Panerai Marina ure.

Mr. Facebook gør som regel ikke meget ud af sin beklædning. Et armbåndsur ser man ham kun sjældent med. (Foto: Anthony Quintano / Wikimedia)

Verdens femte-rigeste mand – Larry Ellison – samler på store yachter og sjældne ure. (Foto: Oracle / Wikimedia)

Her er Ellisons favoritur – et klassisk sejlerur fra Panerai. (Foto: Panerai)

Apples nuværende topchef Tim Cook bærer naturligvis Apple Watch – sandsynligvis i denne luksus udgave fra Hermes. (Foto: Apple)

Bil Gates’ urvalg er alt andet en ekstravagant. (Foto: Seiko)

Elon Musk går med et reklame-ur fra TAG Heuer, der blev lavet i anledning af de første SpaceX rumraketter. (Foto: TAG Heuer)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fire nye iPhones til september