Når isterninger bliver til kunst

Et monster til outdoor folket

Vi har juli måned ? jubii ? hvor ferie-sæsonen kører på fulde omdrejninger,  udendørs-livet florerer, camping og strandture er trendy ? og hvor musikken drøner på den ene festival efter den anden.

Alle steder har deres dejlige fordele, men også en lille skygge-side: Hvor får jeg hentet ny strøm til min smartphone, trådløse øretelefoner, smartwatch og Bluetooth højttaler, når der ikke lige er en ledig stikkontakt i nærheden?

Monster X vil uden tvivl være det helt rigtige for udendørs-folket. Nyheden kan vel bedst beskrives som en powerbank med superkræfter. Tæt på at være en bærbar powerstation, men mindre i størrelse og lettere i vægt. Monster X er helt sig selv.

Terningen på 9,4 gange 8,1 gange 6,6 centimeter og 635 gram rummer et ekstra batteri på hele 20.100 mAh. Det er kræfter nok til mindst fem velvoksne smartphones. Den energi kan Monster X aflevere via bl.a. to USB porte med QuickCharge 3.0 hurtig opladning, to almindelige USB-C stik, en Micro USB port og en trådløs oplader på 10 watt.

Derudover er det lille monster forsynet med et 100 watt strømstik til 220 volt. Det kunne jo være, at man skulle varme vand eller pølser op. Alt i alt kan lade Monster X lade fem enheder op på samme tid. Det er lidt imponerende.

USB-C portene i Monster X er alle PD-certificerede. De kan aflevere op til 65 watt output, hvilket er helt fint til at trække en bærbar pc. Monster selv kan også selv modtage strøm med 65 watt over de samme stik. Derfor tager det kun 1,5 time at fylde den praktiske batteri-enhed op fra nul til 100 pct.

Den trådløse oplader gemmer sig under det store “+” på toppen af Monster X.

Og når vi nu er udendørs og i godt vejr: Monster X kan bruges sammen med de fleste solpaneler på markedet. Det tager lidt længere tid at hente ny energi fra moder sol, men den er grøn og gratis. Endelig kan Monster starte en bil eller fylde sig selv op fra bilens batteri.

Naturligvis indeholder Monster X al mulig sikkerheds-elektronik, der forhindrer kortslutninger og overbelastning. Kredsløbene tilpasser sig også automatisk til den enhed, som Monster skal lade op. Varme-chok skal heller ikke være mulig, fordi Monster rummer sin egen air condition med blæser.

Den alsidige Monster X kan i øjeblikket forudbestilles til en favørpris på 89 USD eller ca. 590 kroner via iværksætter portalen Kickstarter. Det har flere hundrede alle gjort, så finansieringen allerede er kommet på plads ti gange. Levering vil ske til oktober….

Monster terningen har kræfter nok til at trække en laptop eller en kogeplade.

Monster selv kan f.eks. fyldes op med ny energi fra solpaneler.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når isterninger bliver til kunst