Is kommer da i små kapsler

De nye Samsunger er ret sarte

Når folk snakker om, at de pakker deres ny-indkøbte smartphone ud, betyder det normalt, at de tager den ud af indkøbsposen, plastikken omkring æsken, derpå ud af æsken ? og måske også den plastik-hinde, som beskytter skærmen.

Meget mere afklædt ser de færreste mennesker nogensinde deres mobiltelefon. Måske lige, når de udskifter batteri og SIM-kort. I nogle telefoner kan ikke engang batteriet tages ud, medmindre man selv er tekniker.

Godt, at der så er andre, som tør gøre det. Skille hele telefonen ad og vise det på video, så alle kan se med, hvad den nye smartphone rummer af indvolde.

YouTube?ren JerryRigEverything har taget et nøje kig på, hvad Samsung gemmer af lækkerier inde under Galaxy 10?s elegante ydre. Ikke fordi der er så meget at se for menigmand. Men man kan da få styret sin egen nysgerrighed  uden at komme galt afsted ? og garantien ryger på den nye mobil.

Og apropos elegant ydre. Betyder det, at de nye topmobiler fra Samsung også er specielt sarte? Noget kan der være om snakken, viser den anden video i denne artikel.

Den kommer fra SquareTrade, der har udsat alle tre nye Galaxy S10 modeller for flere drop- og faldtests ? og det er åbenbart ikke Samsung telefonernes livret:

Hold nu godt fast i jeres nye Samsung telefon. Den kan ikke rigtig lide at blive tabt på gulvet.

?Vores tests bekræfter, at nye AMOLED skærme går let i stykker, når mobilen falder f.eks. på gulvet. Telefoner, hvor både skærm og cover er lavet at glas, er meget følsomme for fysiske påvirkninger,? konkluderer SquareTrade.

Samsung Galaxy S10 sælges i tre versioner ? i virkeligheden er det fire. Den billigste og mindste er Galaxy S10e. Derefter kommer standard udgaven S10, og så er den store S10+. Sidstnævnte findes dog også i en særlig luksus udgave med cover af keramik, hele 12 GB RAM og enorme 1 TB lager.

Pas godt på dem, når I har betalt mange tusinde for dem?.

https://www.geeky-gadgets.com/samsung-galaxy-s10-smartphones-get-drop-tested-video-11-03-2019/

 

 

drop

https://www.geeky-gadgets.com/whats-inside-the-samsung-galaxy-s10-video-06-03-2019/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is kommer da i små kapsler